Обов’язково придбайте на осінь: що треба мати з одягу в цьому сезоні

Модниці вже активно шукають, що буде актуально носити в цьому сезоні. Серед трендів — блуза у стилі бохо, маскулінні жакети, в‘язаний жилет. Утім, є й такі речі, які не виходить з моди завдяки універсальним фасонам.

Літній сезон з мінішортами й легкими квітковими сезонами поступово відходить. Тож потрібно замінювати його теплими светрами, брюками та згодом — верхнім одягом. Розповідаємо, які речі мають бути у вашому гардеробі на осінь.

Тренч

Ця річ просто не може вийти з моди, оскільки вважається класикою. Тож можете сміливо обирати її до свого гардероба. Однак краще зупинятися на спокійній колірній палітрі — бежевому, молочному, синьому, чорному. Так, ви з легкістю зможете створювати актуальні образи, адже тренч має вдалий вигляд у поєднанні з різними речами.

Фото: Pinterest

Вітрівка

Вітрівка буде хорошим варіантом для носіння щодня. Ідеально комбінується з футболками, лонгслівами, джинсами, штанами, бейсболками та кросівками. Такий елемент гардероба додасть нотку сучасності у ваші буденні луки. У цьому сезоні наймоднішим вважається кремовий та лимонний відтінки. Водночас базові залишаються актуальними поза часом.

Фото: Pinterest

Шкірянка

Без шкіряної куртки взагалі важко уявити осінній гардероб. Тому що ця річ здатна зробити стильним практично будь-який образ. Міксуйте шкірянку з джинсами, пуловерами, сукнями, спідницями, футболками. Перевага такої куртки у тому, що її можна носити майже з усім. Водночас будете мати трендовий вигляд, незалежно від сезону.

Фото: Pinterest
Коломієць Надія

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

38 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

40 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

41 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

51 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

53 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

55 хв. ago