Названо наймодніше взуття цієї осені: стиль і розкіш у всьому

Мабуть, кожна дівчина продумує свій образ до дрібниць. Взуття – не виняток. Пропонуємо вашій увазі п’ять варіантів осіннього взуття, які допоможуть вам створити стильний і сучасний “лук”.

Ботильйони з квадратним носком

Цього сезону ботильйони з квадратним носком стали справжнім хітом. Вони додають образу сучасності та елегантності, поєднуючи в собі комфорт і стиль. Чудово підходять як для офісного дрес-коду, так і для вечірніх виходів. Популярні в шкірі, замші і навіть з металевими деталями, вони легко комбінуються з джинсами, спідницями і сукнями.

скріншот Instagram

Кросівки на платформі

Кросівки на платформі продовжують залишатися в тренді і цієї осені. Ці зручні та модні моделі ідеально підходять для міського стилю. У 2024 році популярні моделі з яскравими акцентами і незвичайним дизайном. Вони чудово поєднуються з кежуал-образами, спортивним одягом і навіть з сукнями для створення контрасту.

скріншот Instagram

Високі чоботи-панчохи

Високі чоботи-панчохи знову на піку моди. Вони підкреслюють стрункість ніг і мають чудовий вигляд як з короткими спідницями і сукнями, так і з вузькими джинсами. Моделі із замші, шкіри та еко-шкіри, а також з різними текстурними елементами стануть фаворитами сезону.

скріншот Instagram

Лофери з масивною підошвою

Лофери з масивною підошвою повертаються в моду цієї осені. Вони надають образу зухвалості та сучасної елегантності. Такі лофери можна носити як з діловими костюмами, так і з кежуал-образами, додаючи нотку оригінальності в будь-який лук.

скріншот Instagram

Вінтажні черевики

Натхненні стилем минулих десятиліть, вінтажні черевики знову завоювали серця модниць. Цього сезону популярні моделі в стилі 70-х і 90-х років, з акцентом на шнурівку, текстурні матеріали та унікальні деталі. Вони чудово поєднуються з пальто, класичними штанами і навіть сукнями в стилі бохо.

скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

3 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

5 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

6 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

8 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

10 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

11 хв. ago