Модні стрижки 2024: п’ять стрижок, які, на думку експертів, будуть в тренді восени

З кожним літнім днем, що минає, осінь стає все ближчою. Для багатьох це є приводом для оновлення гардеробу, для інших – ідеальний час, щоб змінити образ, величезну роль в якому відіграє нова стрижка чи зачіска.

Відома перукарка та стилістка Лаура Полко впевнена, в тренді будуть об’ємні зачіски – довге волосся шарами,  довгі пасма та прядки, що відсилають до епохи 90-х.  На іншому кінці спектра трендів, експерти називають боб довжиною до підборіддя. На думку Кріс Епплтон, гуру з питань волосся, стрижка боб взагалі ніколи не вийде з моди.

Експерти пропонують п’ять найкращих стрижок, на які варто звернути увагу, щоб бути в тренді в восени цього року.

Зачіски з чубчиком-шторкою

“Чубчик зі шторкою не зникне найближчим часом», — вважає Кріс Епплтон., він гарно обрамляє обличчя та надає сексуального вигляду.

Лаура Полко погоджується, зазначає універсальність зачіски з чубчиком шторкою. «Чубка-шторка має чудовий вигляд практично на всіх — вона так красиво обрамляє обличчя».

Модні стрижки,фото: www.bustle.com

Прямий боб

На думку стилістів, прямий боб – це вічний вибір. «Стрижка довжиною до підборіддя надзвичайно освіжає і завжди виглядає дуже шикарно», – вважає Епплтон. Зірки обирають цю зачіску у різних варіантах – від міні бобів до зачісок, які спадають між підборіддям і плечем. А прямий короткий боб до підборіддя – це справді позачасовий вибір.

Прямий боб, фото:www.bustle.com

Ретро стрижки

Чубчик-шторка у поєднанні з об’ємною зачіскою з великою кількістю шарів – стрижка у стилі 70-х повертається в моду. “Попрацюйте зі своєю природною текстурою, щоб створити такий кудлатий вигляд”, – рекомендує Епплтон.

Ретро стрижки, фото:www.bustle.com

Зачіска з довгими шарами

Для тих, хто хоче зберегти  довге волосся, є способи оновити свої пасма, не позбавляючись зайвих сантиметрів.

“Мені подобаються довгі шари, які укладені так, що це створює злегка скуйовджений вигляд. Це виглядає надзвичайно сексуально та мило”, – каже Лаура Полко.

Довгі шари, фото:www.bustle.com

“Лоб” – довгий боб

Для тих, хто хоче зберегти деяку довжину волосся ще один варіант – це довгий боб. Мало того, погравши з довжиною волосся навколо обличчя, можна чудово змінити зовнішність.

Лоб, фото:www.bustle.com
Ольга Степанова

Recent Posts

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

11 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

21 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

33 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

49 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

49 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

1 годину ago