Андре Тан відповів, як зібрати ідеальний джинсовий образ (фото)

Одяг з джинсової тканини є абсолютно в кожній шафі модниць. Однак класичні поєднання джинсових штанів та футболок вже всім набридли і не завжди мають стильний вигляд. Тому відомий український дизайнер Андре Тан поділився ідеями образів з деніму. Він показав, як носити одяг з джинсу і при цьому бути яскравою.

“Джинс — наше все. Тотал денім луки зараз на піку популярності! Цього року він є справжнім мастхевом, який підходить для будь-якої події: прогулянки, побачення чи відпустки”, – наголосив Андре Тан.

Джинсовий комплект

Це, за словами дизайнера, найстильніший варіант у цьому сезоні. Ба більше, ви можете придбати одразу джинсовий костюм і він точно матиме стильний вигляд і вам не потрібно думати, як поєднати одяг.

“Найпростіший спосіб приміряти тотал денім — це купити готовий комплект. Не потрібно возитися з підбором верху та низу, шукати вдале поєднання кольорів — адже все вже підібрано за вас. Вам лише залишається додати вдале взуття та аксесуари, щоб підкреслити свій стиль та настрій”, – вважає модельєр.

Скріншот Instagram

Джинсовий корсет

Корсети зараз у тренді, а якщо використати джинсовий корсет, то це взагалі буде супер трендове комбо. Він додасть образу вишуканості та жіночності. Такі поєднання ви можете обирати як для прогулянки, так і святкової події.

“Якщо ви прагнете створити ефектний та інтригуючий джинсовий образ, спробуйте додати до нього корсет. Він чудово підкреслить ключиці та зону декольте, а підкреслити ефект допоможуть об’ємні кольє, багатошарові намиста або ж помітний кулон на тонкому ланцюжку”, – написав знаменитість.

Скріншот Instagram

Розслаблений крій для комфорту

Важливо не забувати про деякі правила в “луках”, зокрема, про форму одягу. Тан радить підкреслювати талію або поєднувати широкий низ з обтислим верхом, щоб фігура не мала вигляд безформної.

“Вільна посадка та розслаблений крій все ще в моді, конкуруючи з жіночними силуетами. Це чудовий варіант для неквапливих прогулянок та комфортних подорожей”, – додав дизайнер.

Скріншот Instagram

Акценти в образі

Щоб джинсовий образ не був простим та нецікавим, модельєр пропонує додавати до нього яскраві акценти. Вдалим рішенням будуть аксесуари.

“Якщо джинсовий тотал лук здається вам нудним, розставте яскраві акценти: додайте кольорове взуття, сумку в тон, ремінь або пасок, головний убор, масивні прикраси та сонцезахисні окуляри”, – поділився зірка.

Скріншот Instagram

Експеримент з кольорами

Як відомо, джинс має різні відтінки. Вдалим рішенням буде поєднати різні кольори в одному образі. Також можна додати сорочку або футболку кардинально іншого відтінку, яка “розбавить” ваш образ.

“Колор-блоки, принти, градієнти — все це виглядає сміливо та привертає увагу. При цьому зовсім не обов’язково збирати речі одного комплекту. Наприклад, якщо верх з принтом, то низ хай буде однотонним, дуже класно це виглядає”, – підсумував Андре Тан.

Скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Звуки, що змінюють наше життя: коли музика допомагає і шкодить людині

Музика є невід'ємною частиною повсякденного життя, супроводжуючи нас у різних ситуаціях, наприклад, під час поїздок…

11 хв. ago

Нові ліміти на грошові перекази: Ощадбанк порадив, як обійти обмеження

З жовтня 2024 року в Україні набули чинності нові ліміти на грошові перекази, встановлені Національним…

20 хв. ago

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Під час воєнного стану в Україні діє загальна мобілізація, однак законодавством визначено, що деякі категорії…

29 хв. ago

У Києві гряде мостопад?: скільки часу залишилося мостам Метро і Патона

У Києві знову заговорили про аварійність мостів Метро та Патона. Експерти стверджують, що вони можуть впасти у…

38 хв. ago

“Вони врятують цю країну”: Залужний пояснив, чому не можна знижувати мобілізаційний вік

Україна не повинна знижувати мобілізаційний вік, якщо в цьому немає критичної потреби. В іншому випадку…

49 хв. ago

Пенсія у 63 роки: що потрібно знати про терміни звернення за виплатами

Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…

58 хв. ago