Андре Тан відповів, як зібрати ідеальний джинсовий образ (фото)

Одяг з джинсової тканини є абсолютно в кожній шафі модниць. Однак класичні поєднання джинсових штанів та футболок вже всім набридли і не завжди мають стильний вигляд. Тому відомий український дизайнер Андре Тан поділився ідеями образів з деніму. Він показав, як носити одяг з джинсу і при цьому бути яскравою.

“Джинс — наше все. Тотал денім луки зараз на піку популярності! Цього року він є справжнім мастхевом, який підходить для будь-якої події: прогулянки, побачення чи відпустки”, – наголосив Андре Тан.

Джинсовий комплект

Це, за словами дизайнера, найстильніший варіант у цьому сезоні. Ба більше, ви можете придбати одразу джинсовий костюм і він точно матиме стильний вигляд і вам не потрібно думати, як поєднати одяг.

“Найпростіший спосіб приміряти тотал денім — це купити готовий комплект. Не потрібно возитися з підбором верху та низу, шукати вдале поєднання кольорів — адже все вже підібрано за вас. Вам лише залишається додати вдале взуття та аксесуари, щоб підкреслити свій стиль та настрій”, – вважає модельєр.

Скріншот Instagram

Джинсовий корсет

Корсети зараз у тренді, а якщо використати джинсовий корсет, то це взагалі буде супер трендове комбо. Він додасть образу вишуканості та жіночності. Такі поєднання ви можете обирати як для прогулянки, так і святкової події.

“Якщо ви прагнете створити ефектний та інтригуючий джинсовий образ, спробуйте додати до нього корсет. Він чудово підкреслить ключиці та зону декольте, а підкреслити ефект допоможуть об’ємні кольє, багатошарові намиста або ж помітний кулон на тонкому ланцюжку”, – написав знаменитість.

Скріншот Instagram

Розслаблений крій для комфорту

Важливо не забувати про деякі правила в “луках”, зокрема, про форму одягу. Тан радить підкреслювати талію або поєднувати широкий низ з обтислим верхом, щоб фігура не мала вигляд безформної.

“Вільна посадка та розслаблений крій все ще в моді, конкуруючи з жіночними силуетами. Це чудовий варіант для неквапливих прогулянок та комфортних подорожей”, – додав дизайнер.

Скріншот Instagram

Акценти в образі

Щоб джинсовий образ не був простим та нецікавим, модельєр пропонує додавати до нього яскраві акценти. Вдалим рішенням будуть аксесуари.

“Якщо джинсовий тотал лук здається вам нудним, розставте яскраві акценти: додайте кольорове взуття, сумку в тон, ремінь або пасок, головний убор, масивні прикраси та сонцезахисні окуляри”, – поділився зірка.

Скріншот Instagram

Експеримент з кольорами

Як відомо, джинс має різні відтінки. Вдалим рішенням буде поєднати різні кольори в одному образі. Також можна додати сорочку або футболку кардинально іншого відтінку, яка “розбавить” ваш образ.

“Колор-блоки, принти, градієнти — все це виглядає сміливо та привертає увагу. При цьому зовсім не обов’язково збирати речі одного комплекту. Наприклад, якщо верх з принтом, то низ хай буде однотонним, дуже класно це виглядає”, – підсумував Андре Тан.

Скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Зеленський розкрив, як спецназ СБУ готує наступний Рамштайн

Зараз триває робота політичних команд України та Сполучених Штатів для підготовки 25 зустрічі з питань…

6 хв. ago

Створили зручну правду: вчені змогли переконати людей у реальності помилкових спогадів

Здатність до уяви — потужна когнітивна функція нашого мозку. Однак вона створює серйозну проблему, що…

16 хв. ago

Лід на Землі стає дедалі небезпечнішим: що робить його таким слабким і ламким

Кліматична криза вже тут, внаслідок чого на світ обрушилися хвилі спеки, посухи та лісових пожеж.…

25 хв. ago

Шахраї обдурили Apple, замінивши 6000 підроблених iPhone на оригінальні

Цього тижня Міністерство юстиції США оголосило вирок двом шахраям, які зуміли провернути велику аферу з…

33 хв. ago

В одній із областей розпочнуть масову перевірку рішень ВЛК та МСЕК

На Волині розпочнуть масштабну перевірку рішень медико-соціальних експертних комісій (МСЕК) та військово-лікарських комісій (ВЛК). Про…

40 хв. ago

“Франція нічого не постачає”: Макрон закликав не давати зброї Ізраїлю

Президент Франції Еммануель Макрон закликав припинити поставки зброї Ізраїлю, щоб він не міг використовувати цю військову допомогу…

49 хв. ago