Літо на стилі: які сукні будуть на піку популярності цього сезону

Ось і настало літо – час легких суконь та стильних образів. У новому сезоні особливо актуальними будуть кілька моделей суконь, які мають бути у кожної модниці. “Телеграф” розповідав, із чим не можна носити босоніжки цього літа, а сьогодні ділиться, які сукні будуть на піку популярності.

Як виявилося, є п’ять стильних моделей легких літніх вбрань, які користуватимуться особливою популярністю у дівчат, пише unian.net. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Модні сукні на літо, які будуть у тренді

Сукня з мереживом

Дуже стильно цього сезону виглядатимуть сукні з мереживними вставками, вони подарують відчуття легкості та витонченості. Варто вибирати вільний крій та натуральні матеріали, тоді така сукня буде максимально комфортною для літа.

Фото: Pinterest

Анімалістичний принт

Анімалістичний принт цього літнього сезону повертається в тренди. “Леопардові” сукні знову будуть актуальними, головне підібрати правильний фасон та довжину. Особливо модно виглядатимуть анімалістичні міні-сукні на бретельках або із зав’язками.

Фото: Pinterest

Сукня з рукавами-ліхтариками

Тренд на сукні з рукавами-ліхтариками з минулого сезону плавно переходить у новий. Таке вбрання зробить ваш образ особливо елегантним та романтичним.

Фото: Pinterest

Сукня у білизняному стилі

Білизняний стиль цього літа знову користуватиметься попитом у модниць. У вбранні в білизняному стилі, особливо світлих і нюдових відтінків ви виглядатимете особливо спокусливо і сексуально.

Фото: Pinterest

Сукня з льону

Лляна сукня — це не тільки про стиль, а й про комфорт. У такому вбранні вам буде зручно в спекотний день, оскільки тканина добре дихає і вбирає вологу. До того ж, вбрання з льону не потрібно гладити, тож це ще й дуже практично.

Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

4 години ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

4 години ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

4 години ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

4 години ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

4 години ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

4 години ago