Готуємось до пляжного сезону: які купальники будуть у тренді влітку 2024

Весна порадувала теплою погодою, а там не встигнете озирнутися і настане літо. Отже, саме час підбирати купальники на новий сезон. Які купальники будуть в моді влітку 2024 року.

Як виявилось, серед найпопулярніших будуть злиті та блискучі купальники, пише bigmir.net. Також варто звернути увагу на монокіні та купальники у стилі ретро.

Злиті купальники

Цього літа на зміну традиційним бікіні прийдуть злиті моделі купальників. Варто звернути увагу на лаконічні та спортивні моделі злитих купальників. А для сміливих модниць підійдуть спокусливі купальники із пікантними вирізами.

Фото: Pinterest

Монокіні

Купальники-монокіні — це поєднання злитого купальника та бікіні. Це досить відверті моделі купальників, які виглядають дуже жіночно та підкреслюють фігуру.

Фото: Pinterest

Стиль ретро

У новому пляжному сезоні на піку трендів будуть купальники в стилі ретро. Це купальники, у яких закриті труси з високою талією та топ на широких бретелях. Зверніть увагу на чорно-білі моделі, в горох і клітину.

Фото: Pinterest

Блискучі купальники

Літній тренд на все блискуче торкнеться і купальників. Стилісти радять підбирати моделі з люрексу або купальники у відтінках металік. Такі купальники гарно сяють на сонці та підкреслюють фігуру.

Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Готуйте від 5100 до 25500 грн: українців штрафуватимуть за музику

Народні депутати зареєстрували законопроєкт, що передбачає внесення змін до статті 155 КУпАП щодо підвищення відповідальності за…

4 хв. ago

Посилення мобілізації: у Міноборони уточнили, у кого можуть забрати машину для ЗСУ

Відповідно до закону про посилення мобілізації в українців з’явився військово-транспортний обов’язок. У Міністерстві оборони уточнили, що це змінює…

10 хв. ago

Поглянути на кожну деталь: 10 найкращих міст світу для піших прогулянок туристів

У світі мільйони міст та містечок з надзвичайними краєвидами, комфортним рівнем життям та захопливою архітектурою.…

14 хв. ago

“Шиплять від вогню”: Рогозін заявив про нову тактику українських дронів “Баба Яга” (фото)

У Російській Федерації стверджують, що Сили оборони України атакують противника безпілотними літальними апаратами типу "Баба Яга" з…

23 хв. ago

ТЦК хочуть жорстко карати: нардеп розповів подробиці та попередив про бандитизм

В мережі оприлюднено відео з інтерв'ю нардепа Олександра Федієнко, в якому той засуджує жорстокі методи мобілізації,…

25 хв. ago

“Бріджертони”: що відомо про особисте життя головних героїв культового серіалу

У червні всі шанувальники культового серіалу "Бріджертони" від Netflix із захватом насолоджувалися неймовірною історією кохання Пенелопи Фезерінгтон…

29 хв. ago