Стиліст назвала найкраще зимове взуття, що роками не виходить з моди

Уггі – це незамінне взуття, яке є частиною зимового гардероба у холодний період часу. Вони не втрачають свою актуальність завдяки своїй зручності та неймовірній теплоті.

Кожного року вони змінюють свою форму та модель, але не дивлячись на це вони мають плюси, завдяки яким дійсно залишаються однією з улюблених моделей багатьох модниць, пише rbc

У цьому році набрали обертів максимально укорочені уггі на середній або високій підошві. Масивна підошва дає додаткову стійкість взуттю та дозволяє краще зберігати тепло.

На перший погляд, укорочені моделі схожі на домашні капці, але це не робить образ з уггами менш привабливим, навпаки вони додають затишку та цікавості у повсякденні образи.

Чому уггі не виходять з трендів (фото: pinterest.com)

Для любителів більш оригінальних моделей є варіанти з вишивкою, візерунками та хутром, що може стати цікавою родзинкою вашого образу.

Моя рекомендація купити теплі шкарпетки або гетри для тих хто носить або збирається обрати найпопулярнішу модель угг у цьому сезоні – капці або максимально короткі.

Такий сет точно надійно збереже тепло, буде органічно виглядати у холодний період часу та додасть неординарності вашому образу.

Уггі – це прекрасний варіант взуття для мерзляків та модниць. Але при виборі такої моделі взуття слід памʼятати про правило доречності. Вони чудово підійдуть для лижних курортів, морозних сніжних днів, але будуть вкрай недоречними у театрі або у закладах з певним дрес-коду, наприклад, з класичними речами уггі краще не поєднувати, бо вони категорично не підходять.

Ольга Степанова

Recent Posts

Де в Україні найрозумніші школярі. Топ-5 міст за результатами НМТ

Порталом Osvita.ua був оприлюднений рейтинг обласних центрів України за результатами національного мультипредметного тесту 2024 року.…

2 години ago

Персональна тренерка Іванки Трамп назвала п’ять вправ для ідеальної фігури

Іванка Трамп, донька кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа, у свої 42 роки…

3 години ago

Звідки береться ком у горлі та, як із ним боротися

Популярний в Україні лікар Євген Комаровський розповів, що таке ком у горлі, та у кого він виникає. За…

3 години ago

Акули дедалі частіше нападають на людей: учені пояснили, у чому причина

Кількість нападів акул на людей за останні десятиліття неухильно зростає, пише Bild. Так, за статистикою Міжнародного архіву нападів…

3 години ago

Стало відомо, коли червоні магнітні бурі припинять лупити по Землі

У п'ятницю, 20 вересня триває магнітна буря силою у сім балів. Геомагнітний шторм червоного рівня небезпечності, що…

3 години ago

“Показники зростають з місяця в місяць”: в Україні набирає обертів добровільна мобілізація

Щомісяця в Україні добровільно мобілізуються в середньому 6,5 тисяч громадян. Про це 20 вересня заявив Уповноважений представник Міністерства оборони…

3 години ago