Стилісти показали найкраще взуття для літа: візуально подовжує ноги та вписується у будь-який образ

Сучасним модницям пропонують безліч видів літнього взуття, яким можна доповнити літній образ. Але стилісти стверджують, що незамінними можуть стати босоніжки універсального відтінку, які не тільки чудово підходять будь-якому наряду, а й візуально подовжують ноги.

Стилісти радять усім жінкам доповнити свій гардероб “нюдовими” босоніжками на підборах або платформі. Такий варіант універсальніший, ніж взуття яскравого відтінку, тому може стати незамінним у літні дні.

Лаконічні босоніжки “тілесного” кольору чудово поєднуються з одягом різних відтінків, що дає можливість доповнювати ними будь-яке вбрання. Вони дозволяють створити безліч образів для будь-якого випадку у житті.

Таке літнє взуття ідеально виглядає з білими та чорними речами, з одягом із яскравим принтом або варіантами нейтральних відтінків. Вона стильно доповнює будь-яке вбрання і не впадає у вічі.

Босоніжки “нюдових” відтінків можна носити з джинсами, сарафанами, спідницями, короткими шортами або брюками. Вони чудово впишуться як у повсякденний та офіційний образ, так і в офісний стиль. І така універсальність робить покупку бежевого взуття дуже вигідною.

Крім того, “нюдові” босоніжки створюють візуальний ефект нескінченних ніг, що допомагає скоригувати і “витягнути” фігуру. Стилісти радять вибирати легкі та “невагомі” моделі на зав’язках або з тонкими ремінцями, які ідеально підійдуть і на кожен день, і для святкових виходів. Але варто відмовитись від зайвого декору у вигляді бантиків, квітів чи страз.

Ольга Степанова

Recent Posts

Зірці легендарного мему в мережі вже 32 роки: який вигляд має дівчина зараз (фото)

Зірці відомого мему, який отримав назву "Дівчинка-катастрофа", Зої Рот вже 32 роки.  Цікаво, що це фото з…

7 хв. ago

Одеська чиновниця облаяла та побила водія маршрутки. Відео

В Одесі чиновниця ОВА влаштувала скандал із водієм маршрутки. Місцеві паблики показали відео конфлікту жінки…

13 хв. ago

Російський журналіст Познер потрапив у «список Путіна»: що це означає

4 жовтня 90-річного журналіста та телеведучого Володимира Познера внесли до «списку Путіна». Це сталося на…

18 хв. ago

Синоптики обіцяють аномально теплу зиму: сніг і морози будуть нетривалими

В Україні зима цього року обіцяє бути загалом теплою, хоча не виключені короткочасні періоди арктичного…

41 хв. ago

Пакуйте рюкзаки: Міноборони загребе ще 70 тис. чоловіків – повістки вже “полетіли”

Міністерство оборони України вже надіслало 70 тисяч повісток чоловікам. Про це повідомляє Ukrainian Military Pages, посилаючись на свої джерела…

46 хв. ago

Тепер біда не лише від «Шахедів»: у ЗСУ розповіли, чим росіяни дедалі частіше атакують Україну

Російські загарбницькі війська дедалі частіше, крім "Шахедів", використовують дрони невстановленого типу. Але вони часто потрапляють…

60 хв. ago