Стилісти показали найкраще взуття для літа: візуально подовжує ноги та вписується у будь-який образ

Сучасним модницям пропонують безліч видів літнього взуття, яким можна доповнити літній образ. Але стилісти стверджують, що незамінними можуть стати босоніжки універсального відтінку, які не тільки чудово підходять будь-якому наряду, а й візуально подовжують ноги.

Стилісти радять усім жінкам доповнити свій гардероб “нюдовими” босоніжками на підборах або платформі. Такий варіант універсальніший, ніж взуття яскравого відтінку, тому може стати незамінним у літні дні.

Лаконічні босоніжки “тілесного” кольору чудово поєднуються з одягом різних відтінків, що дає можливість доповнювати ними будь-яке вбрання. Вони дозволяють створити безліч образів для будь-якого випадку у житті.

Таке літнє взуття ідеально виглядає з білими та чорними речами, з одягом із яскравим принтом або варіантами нейтральних відтінків. Вона стильно доповнює будь-яке вбрання і не впадає у вічі.

Босоніжки “нюдових” відтінків можна носити з джинсами, сарафанами, спідницями, короткими шортами або брюками. Вони чудово впишуться як у повсякденний та офіційний образ, так і в офісний стиль. І така універсальність робить покупку бежевого взуття дуже вигідною.

Крім того, “нюдові” босоніжки створюють візуальний ефект нескінченних ніг, що допомагає скоригувати і “витягнути” фігуру. Стилісти радять вибирати легкі та “невагомі” моделі на зав’язках або з тонкими ремінцями, які ідеально підійдуть і на кожен день, і для святкових виходів. Але варто відмовитись від зайвого декору у вигляді бантиків, квітів чи страз.

Ольга Степанова

Recent Posts

Борги зростають: росіяни не здатні виплачувати кредити

Як пишуть російські медіа, 35% росіян відчувають невеликі труднощі з погашенням кредитів, 12% — великі…

2 хв. ago

Українцям відключають ліфти: змушують “скидатися” на нові

У Миколаєві трапилася ситуація, яка, напевно, додасть головного болю мешканцям будинку на вулиці Генерала Алмазова…

9 хв. ago

Трамп закликає Ізраїль вдарити по ядерних об’єктах Ірану

Кандидат у президенти США Дональд Трамп висловився за удари по ядерних об'єктах Ірану у відповідь на нещодавні…

11 хв. ago

Вибухало та горіло: у Воронезькій області Росії дрони атакували кілька підприємств

У ніч проти 5 жовтня у Воронезькій області (РФ) лунали вибухи. Там фіксували безпілотники та…

18 хв. ago

Чоловіки, які не оновили дані у ТЦК, не зможуть отримати бронь від мобілізації

В Україні триває повномасштабна війна й військовозобов'язані чоловіки підлягають мобілізації. Але є категорія громадян країни,…

18 хв. ago

Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному

З наступного навчального року в українських університетах для хлопців вводять обов’язкову військову підготовку, відмова від…

27 хв. ago