Наймодніші літні сукні, які мають бути в гардеробі кожної модниці: фото

Тепла літня погода – це чудовий час для носіння суконь. Стилісти пропонують всім модницям поповнити свій гардероб таким жіночним вбранням, яке можна вдягнути як на прогулянку, так і на роботу. Вони також назвали наймодніші моделі та принти, які будуть актуальні влітку 2024 року.

З мереживом

У новому сезоні одним із трендів стали мережива, тому і сукні з такою окрасою будуть модними. Вони дають відчуття легкості та дозволяють створити стильний образ для будь-якого випадку. Доповнивши сукню з мереживом піджаком, можна відправитися в офіс, а якщо поєднувати його з кедами або кросівками, то в такому вбранні можна піти у кафе з подружками.

“Тваринний” принт

Анімалістичні принти також є актуальними влітку. Тому модниці можуть сміливо носити сукні з леопардовим, зебровим чи зміїним візерунком. Стилісти кажуть, що потрібно зробити ставку на короткі та вільні моделі і розбавляти активний принт спокійнішими аксесуарами та взуттям, щоб виглядати дійсно стильно.

Рукави-ліхтарики

Сукня з рукавами-ліхтариками були модними минулого року, але й сьогодні залишаються актуальними. Вони дозволяють створити легкий, романтичний та жіночний образ, який ідеально підходить для літніх днів.

Білизняний стиль

Шовкові або атласні сукні в стилі білизни вже давно користуються популярністю у модниць. Вони підкреслюють фігуру та роблять образ ефектним навіть у поєднанні з простою сорочкою чи футболкою. У такому вбранні жодна жінка не залишиться поза увагою.

Лляне

Сукня з натуральних матеріалів, зокрема з льону, чудово підходить для спекотних літніх днів. У ньому буде комфортно навіть за високих температур повітря. До того ж виглядає така сукня дуже стильно.

Ольга Степанова

Recent Posts

Заступника генпрокурора Вербицького звільнено з посади

Генеральний прокурор Андрій Костін сьогодні, 1 липня, підписав наказ про звільнення за власним бажанням з…

7 секунд ago

Українцям в Європі планують запропонувати рекрутинг: військовий розповів деталі

Продовжується мобілізація в Україні, і громадянам нашої держави, які перебувають у Європі, планують запропонувати рекрутинг з…

12 хв. ago

Учені виростили штучний мозок, що складається з донорського матеріалу п’яти людей

Вченими з Гарвардського університету вдалося виростити 3D-модель людського мозку, що складається з клітин від п'яти…

20 хв. ago

Світла не буде цілий вечір: графіки відключень у Києві на понеділок

У понеділок, 1 липня, у Києві та області будуть застосовувати графіки відключень світла. Діятимуть вони впродовж…

24 хв. ago

Начштабу Азова Кротевич відповів на ідеї Зеленського про мир з РФ без повернення територій

Начальник штабу полку "Азов" Богдан Кротевич, відомий своєю критичною позицією щодо військових стратегій, прокоментував ідеї про…

30 хв. ago

Хотіли захопити Раду: у Києві “активісти” готували масові заворушення

Службі безпеки України вдалося затримати провокаторів, які готували різноманітні заворушення в Києві. Відбутися це мало…

36 хв. ago