5 актуальних речей на літо, які мають бути у кожної модниці

Якщо не знаєте, що одягнути, бо все видається застарілим — це означає, що варто переглянути свій гардероб. Не завадить доповнити його речами, які зараз будуть на піку популярності. У тренди повертаються желейні босоніжки, але це ще не все.

Кожному з нас хочеться виглядати актуально та стильно. Модні дизайнери вже підготували для нас кілька новинок, які можна красиво обіграти. Ось – п’ять найкращих.

Атласна спідниця

За допомогою такої речі можна скласти багато жіночних і ніжних аутфітів. Доповнюйте спідницю з тонкого матеріалу — футболками, блузами, майками та лонгслівами. Літній невагомий образ вам гарантовано.

Атласна спідниця, Фото: Pinterest

Шорти-бермуди

Цього літа варто звернути свою увагу на шорти до коліна, які називають бермудами. Їх крій — вільний, прямий, що робить образ дуже комфортним. Цю річ легко стилізувати верхами спокійних кольорів. Виглядає дорого.

Шорти-бермуди, Фото: Pinterest

Масивні сережки

Для тих, хто цінує мінімалізм у одязі, чудовим доповненням можуть стати аксесуари. Їх актуально носити, якщо ви комбінуєте речі з простих тканин і фасонів. Натомість саме прикраси роблять образи цікавішими та виразнішими.

Масивні сережки, Фото: Pinterest

Прозорі балетки

Так, у 2024 році у моду повернулися всім знайомі балетки. Це зручне взуття, яке поєднують практично зі всім: спідницями, сукнями та різними брюками та джинсами. Справжнім хітом сезону стануть балетки, виготовлені з прозорих тканин. Це дуже стильно, красиво та підкреслить ваші витончені ніжки.

Прозорі балетки, Фото: Pinterest

Сумка-півмісяць

Тренди на сумки також змінюються щороку. Так, у 2024 році дуже актуальними вважаються моделі у формі половини місяця. Такий цікавий варіант стане красивим доповненням до ваших найпростіших луків.

Сумка-півмісяць, Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Готуйтеся вивертати кишені: податкова отримала доступ до всіх рахунків українців

З 30 вересня Державна податкова служба почне отримувати дані щодо стану рахунків громадян України від податкових органів…

1 хв. ago

Укрпошта отримала 70 тисяч повісток з QR-кодами та підписами ТЦК: кому розішлють

Міністерство оборони України за допомогою Реєстру військовозобов'язаних сформувало 70 тисяч повісток, переданих Укрпошті для оповіщення…

10 хв. ago

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

28 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

39 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

48 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

1 годину ago