5 актуальних речей на літо, які мають бути у кожної модниці

Якщо не знаєте, що одягнути, бо все видається застарілим — це означає, що варто переглянути свій гардероб. Не завадить доповнити його речами, які зараз будуть на піку популярності. У тренди повертаються желейні босоніжки, але це ще не все.

Кожному з нас хочеться виглядати актуально та стильно. Модні дизайнери вже підготували для нас кілька новинок, які можна красиво обіграти. Ось – п’ять найкращих.

Атласна спідниця

За допомогою такої речі можна скласти багато жіночних і ніжних аутфітів. Доповнюйте спідницю з тонкого матеріалу — футболками, блузами, майками та лонгслівами. Літній невагомий образ вам гарантовано.

Атласна спідниця, Фото: Pinterest

Шорти-бермуди

Цього літа варто звернути свою увагу на шорти до коліна, які називають бермудами. Їх крій — вільний, прямий, що робить образ дуже комфортним. Цю річ легко стилізувати верхами спокійних кольорів. Виглядає дорого.

Шорти-бермуди, Фото: Pinterest

Масивні сережки

Для тих, хто цінує мінімалізм у одязі, чудовим доповненням можуть стати аксесуари. Їх актуально носити, якщо ви комбінуєте речі з простих тканин і фасонів. Натомість саме прикраси роблять образи цікавішими та виразнішими.

Масивні сережки, Фото: Pinterest

Прозорі балетки

Так, у 2024 році у моду повернулися всім знайомі балетки. Це зручне взуття, яке поєднують практично зі всім: спідницями, сукнями та різними брюками та джинсами. Справжнім хітом сезону стануть балетки, виготовлені з прозорих тканин. Це дуже стильно, красиво та підкреслить ваші витончені ніжки.

Прозорі балетки, Фото: Pinterest

Сумка-півмісяць

Тренди на сумки також змінюються щороку. Так, у 2024 році дуже актуальними вважаються моделі у формі половини місяця. Такий цікавий варіант стане красивим доповненням до ваших найпростіших луків.

Сумка-півмісяць, Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

1 хв. ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

6 хв. ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

10 хв. ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

24 хв. ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

25 хв. ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

27 хв. ago