Наймодніші сукні літа 2024 року: головні тренди

Літо 2024 вже не за горами, а значить час оновити гардероб і додати в нього щось новеньке. Звісно, на літо більшість жінок замість штанів та костюмів, обирають легкі сукні, які не просто зручні, а й додають легкості та романтичності до зовнішнього вигляду.

Новий сезон — нові тренди. Тому спеціально для Фокусу персональна стилістка Яна Ткаченко розповіла, які сукні будуть у тренді цього літа 2024.

Сукні білого кольору на літо 2024

Білий колір

Білі сукні будуть популярним трендом літа 2024. Саме тому стилістка Яна Ткаченко рекомендує звернути увагу на цей варіант літнього одягу, адже вони можуть бути в різних стилях, від легких суконь до елегантних коктейльних суконь. Біла кольорова гама ідеально пасує для літньої погоди та створить свіжий і стильний образ.

“Який колір найкраще виглядає на засмаглій шкірі, як не білий. Сукні в білому кольорі — must have цього літа. У міні, міді та максі довжині”, — зазначила Яна Ткаченко.

Сукні кроше та в’язані сукні на літо 2024

Сукні кроше та в’язані сукні

Сукні кроше та в’язані сукні також будуть популярним трендом літа 2024. За словами Яни Ткаченко, серед пропозицій українських брендів — силуетні сукні — футляр та сукні А-силуету, зі спущеними плечима. До речі, відкриті плечі — це також тренд сезону. Сукні представлені також у білому кольорі та в яскравих — у малиновому, зеленому, помаранчевому та блакитному кольорах

За словами стилістки, це стильний та елегантний варіант суконь, який підкреслить жіночність і приверне увагу оточення влітку 2024 року.

Прозорі сукні на літо 2024

Прозорі сукні

Прозорі сукні стануть одним із найгарячіших трендів літа 2024, зазначає стилістка Яна Ткаченко. Однак за її словами, цей тренд може бути непростим для стилізації та вимагати зусиль, але точно створить жіночний та цікавий образ.

Вона пояснила, що прозорі сукні носять разом із шортами і топами, відкриваючи частину жіночого тіла і створюючи грайливий і сексуальний образ

Квітковий принт для сукні на літо 2024

Квітковий принт

Яна Ткаченко також зазначила, що, як завжди, популярним цього літа 2024 є тренд із квітковим принтом, який поширився звісно і на літні сукні. Але, як зазначає стилістка, з вибором треба бути особливо прискіпливим.

“Помилка може коштувати враженням жінки в домашньому халаті. Але красивий квітковий принт — це завжди про легкість, жіночність і невимушеність”, — зазначила Яна Ткаченко.

На одне плече

На одне плече

Влітку 2024 у тренді також будуть дуже жіночні сукні на одне плече. За словами стилістки, сукня на одне плече — це універсальний і модний варіант.

“Сукні на одне плече дуже жіночні. Такі сукні також представлені із заниженою талією. Ця модель особливо балансуватиме фігуру перевернутого трикутника”, — зазначила Яна Ткаченко.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не найкращий вибір: які італійські авто не варто купувати у 2024 році

Італія була серед піонерів автомобілебудування. Автомобілі італійського виробництва не втрачають популярності завдяки потужним характеристикам та елегантному…

2 хв. ago

“Це їхня перша хвиля”: Зеленський налякав українців заявою про новий наступ росіян

Президент України Володимир Зеленський висловив думку, що наступ росії в Харківській області може бути лише першим етапом…

7 хв. ago

Питання виживання: заводи в Україні змушені наймати жінок через брак чоловіків, – FT

Жінки в Україні все частіше займають місця, які до повномасштабного вторгнення Росії займали чоловіки. Тепер вони затребувані…

12 хв. ago

Носіть шорти правильно: як їх стилізувати, щоб не виглядати старомодно влітку

Літо — чудовий період для носіння та стилізації шортів. Однак не всі речі виглядають стильно…

34 хв. ago

Дощі та грози тривають: де сьогодні в Україні буде мокро

У неділю, 19 травня, в Україні стане ще тепліше, але дощі та грози триватимуть. У…

36 хв. ago

Штраф за переказ грошей з картки на картку: кому і за що можуть заблокувати рахунок

Переказ грошей з картки на картку - вельми поширена в Україні форма розрахунку, оплати або…

37 хв. ago