Зніміть це негайно: 5 антитрендів цього літа, які зіпсують ваш образ (фото)

Кожного сезону затяті модниці слідкують за тим, що зараз актуально носити. А влітку особливо хочеться виглядати гарно, оскільки цьому сприяє тепла погода та постійне сонце. Також варто звертати увагу на одяг, який вже неактуальний. Зокрема, нещодавно ми розповідали, які купальники стали антитрендами.

Якщо ви плануєте оновлювати свій літній гардероб, то цікавтеся не лише модними новинками, але й антитрендами. Бо ці речі зіпсують будь-який аутфіт і нададуть безглуздого вигляду.

Велосипедки

Модні експерти все частіше пишуть, що ця річ втрачає свою актуальність. Тому під час створення образів краще зупинятися на більш актуальних моделях, як-от, бермудах. Натомість велосипедки слід одягати, коли йдете займатися спортом.

Велосипедки, Фото: Pinterest

Речі з воланами

Так, раніше футболки та блузки з різними рюшами були на піку популярності. Особливо їх часто брали з собою у подорожі теплими країнами. Однак зараз такі деталі виглядають вже неактуально. Тому можете їх відкласти на дальні полиці.

Блуза з рюшами, Фото: Pinterest

Пишні спідниці

На зміну об’ємним спідницям прийшли легкі варіанти з тонших тканин. Особливо стильними вважаються фасони з атласу, шовку, які підкреслюють жіночність. Тож у 2024 році варто забути про помпезні варіанти спідниць.

Пишна спідниця, Фото: Pinterest

Сарафани у смужку

Був час, коли кожна дівчина купувала собі сарафан, принтований смужками. А ще — вони нерідко супроводжувалися широкими поясами, аби підкреслити талію. Але влітку 2024 року така модель є абсолютним антитрендом.

Сарафан у смужку, Фото: Pinterest

Міні-шорти

Про ультракороткі шорти цього літа варто забути. Це сприймається зараз як несмак, тому не варто їх обирати. Єдиний варіант, куди їх можна одягти — це відпочинок на пляжі. По місту обирайте довші шорти з вільним кроєм.

Міні-шорти, Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

6 години ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

6 години ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

6 години ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

6 години ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

6 години ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

6 години ago