Стильні та легкі сандалі на літо: які моделі будуть в тренді цього сезону

Ось і настало літо, а значить саме час підібрати стильні та красиві сандалі для довгих прогулянок. Цього сезону у тренді будуть кілька моделей цього взуття. “Телеграф” розповідав, з чим не можна носити босоніжки цього літа, а сьогодні ділиться, які сандалі будуть модними в новому сезоні.

Сандалі чудове рішення на літо — вони підкреслюють ноги та педикюр, а ще легкі та універсальні для створення модних луків, пише 24tv.ua. У новому сезоні на піку популярності будуть декілька видів цього взуття.

Які сандалії будуть у тренді влітку 2024 року

Спортивні сандалі

Така модель сандалів буде особливо актуальною, якщо любите тривалі прогулянки. Вони легкі та зручні, відмінно сидять на нозі і не сковують рухи.

Фото: Pinterest

Кроше

Цього літа у тренді не лише в’язані речі, а й взуття. Сандалії-кроше стануть чудовим рішенням, вони красиво виглядають на ногах і дозволяють створювати стильні літні образи.

Фото: Pinterest

Бордові

Тренд на червоне взуття відходить, проте популярності набирають бордові сандалії на літо. Вони класно виглядають і чудово поєднуються у літньому гардеробі.

Фото: Pinterest

На платформі

Сандалії та босоніжки на підборах та шпильках втрачають свою актуальність, а на передній план виходить взуття на танкетці та платформах. Тож сміливо обирайте на літо саме такі моделі.

Фото: Pinterest

В’єтнамки

В’єтнамки — найбільш літнє і зручне взуття, воно точно є у вашому гардеробі. І не дарма, цього сезону в’єтнамки будуть особливо актуальними. Причому їх носять не лише на пляжі, а й у міських умовах.

Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

42 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

43 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

45 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

55 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

57 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

58 хв. ago