Бути в тренді: що одягнути, щоб приховати живіт

Шукати стильні образи, які допоможуть вам виглядати стрункою та в тренді, не завжди легко, особливо коли потрібно приховати недоліки фігури.

Але не переймайтеся, оскільки є кілька модних прийомів, які дозволять вам виглядати елегантно та впевнено, пише Експерт.

Одним із найпопулярніших трендів цього сезону є використання вільних топів та блузок з відкритими плечима. Ці моделі створюють дивовижний ефект стрілки, яка привертає увагу до верхньої частини тіла, тим самим відволікаючи увагу від живота.

Іншим трендом є використання вишитих або орнаментованих деталей у верхньому одязі, які також відволікають увагу від живота та створюють враження гармонійності та елегантності.

Для створення стрункої силуету рекомендується використовувати спідниці та штани з високою посадкою, які візуально вирівнюють фігуру та роблять живіт менш помітним.

Крім того, важливо обирати тканини з добре підібраним покроєм, які не тільки комфортні для носіння, але і виглядають стильно та модно.

Отже, слідуючи цим простим модним порадам, ви зможете створити образи, які допоможуть вам виглядати стрункою та елегантною в будь-яку пору року

Лисенко Катерина

Recent Posts

Російський журналіст Познер потрапив у «список Путіна»: що це означає

4 жовтня 90-річного журналіста та телеведучого Володимира Познера внесли до «списку Путіна». Це сталося на…

3 хв. ago

Синоптики обіцяють аномально теплу зиму: сніг і морози будуть нетривалими

В Україні зима цього року обіцяє бути загалом теплою, хоча не виключені короткочасні періоди арктичного…

27 хв. ago

Пакуйте рюкзаки: Міноборони загребе ще 70 тис. чоловіків – повістки вже “полетіли”

Міністерство оборони України вже надіслало 70 тисяч повісток чоловікам. Про це повідомляє Ukrainian Military Pages, посилаючись на свої джерела…

32 хв. ago

Тепер біда не лише від «Шахедів»: у ЗСУ розповіли, чим росіяни дедалі частіше атакують Україну

Російські загарбницькі війська дедалі частіше, крім "Шахедів", використовують дрони невстановленого типу. Але вони часто потрапляють…

45 хв. ago

Київ накриє сильна злива: синоптики зробили прогноз погоди на 6 жовтня

У ніч на 6 жовтня Київ та область накриє сильна злива, яка протримається до вечора.…

48 хв. ago

Затримано голову Хмельницької МСЕК, яка викидала сумки з 500 тис. дол. через вікно

Працівники ДБР затримали керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, яку підозрюють у незаконному збагачені. Напередодні у службових кабінетах і…

54 хв. ago