Модне фіаско: 7 найпровальніших вбрань премії “Греммі-2024”

Червона доріжка “Греммі-2024” була багата на зірок у кутюрному вбранні. Незважаючи на те, що церемонія — це свято музики, знаменитості, особливо номіновані на премію, постаралися у виборі вбрання для заходу. Щоправда, були й ті, хто особливо не переймався зовнішнім виглядом, або ж вибрав відверто невдале вбрання, нехай і за багато грошей. 

Біллі Айліш

Номінована в шести номінаціях Біллі Айліш, яка перемогла з найкращою піснею, з’явилася на червоній доріжці в стилі Барбі. Вона одягла вінтажний бомбер Chrome Hearts. Чорна куртка мала світло-рожеві рукави, срібні ґудзики у формі сердечок і рожеву вишивку з написом “Барбі” спереду. Айліш поєднувала свою куртку з повсякденною білою сорочкою навстіж і чорними класичними штанами. Своє вбрання співачка доповнила простим срібним браслетом з бісеру і каблучками. Якщо для якоїсь неформальної вечірки вбрання Біллі було б доречним, то на такому урочистому заході семиразова переможниця мала вигляд, ніби випадково забігла з вулиці.

Шейла І

Американська перкусіоністка і співачка Шейла І мала вигляд, на думку оглядачів видання The List, як “діжка райдужного шербету”. Вона з’явилася на червоній доріжці в брючному картатому костюмі з паєтками, розфарбованому в усі кольори веселки. Дрібний принт і мішанина кольорів цього костюма були приголомшливими, а розмір оверсайз мав неохайний вигляд і нагадував піжаму. Поєднання його з вільною, незаправленою сорочкою і балетками тільки зробило цей костюм, уже схожий на домашній одяг, ще неохайнішим. Крім того, розпущене волосся і великі сережки-кільця лише додали привабливих елементів до і без того приголомшливого образу.

Шейла І в костюмі “вирви око”Фото: Getty

Доджа Кет

Цього року Доджа Кет відзначилася як у списках найголіших суконь, так і найневдаліших. Її сукня від Dilara Findikoglu майже точно відповідала тону її шкіри, і цей вибір кольору виявився вкрай невдалим. Ба більше, через прозору тканину просвічували всі татуювання, декольте викликало запитання, а вибір окулярів, бейсболки, аксесуарів і взуття просто не клеївся з іншими деталями образу.

Ерін Аллен Кейн

Співачка Ерін Аллен Кейн мала такий вигляд, ніби вона позичила просочену кров’ю сукню Керрі для випускного вечора. Вона вийшла на червону доріжку в білому вбранні без бретелей зі спідницею-ліхтариком і довгим шлейфом у стилі весільних суконь. Силует жодним чином не підкреслював її фігуру, але саме червона пляма нагорі в поєднанні з деякими позбавленими смаку прикрасами з бісеру ще більше принижувала весь образ. Кейн вдалося зробити цю сукню ще більш дивною за допомогою зачіски в стилі Грінча.

Йоланда Адамс

Американська співачка і радіоведуча Йоланда Адамс теж відзначилася вибором вбрання. Вона одягла неоново-рожевий атласний піджак, який було досить складно розглянути через яскравий колір, але додавання прикрас у вигляді троянд зробило його ще складнішим для сприйняття. Остаточно добили її образ золотисті тонкі штани в паєтках у стилі диско і гостроносе рожеве взуття.

Йоланда АдамсФото: Getty

Лорен Дейгл

Авторка і виконавиця пісень Лорен Дейгл з’явилася на червоній доріжці в сукні, що нагадує пропущену через м’ясорубку тюль. Пишна спідниця з розрізом, ліф, подекуди прикрашений різнокольоровими нитками, бежевий капелюх, сріблясті босоніжки на платформі і безліч дешевих прикрас зробили її швидше дитиною хіпі, ніж гостею престижного заходу.

Кой Лере

Американська реперка і авторка пісень Кой Лере, відома своєю любов’ю до красивих бюст’є і шкіряних курток, цього разу промахнулася. Вона прийшла на церемонію в ансамблі, що збиває з пантелику, який складався з прозорих колготок, трусів і чорного приталеного піджака. Образ доповнювали гостроносі туфлі і неоново-зелена накидка.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вчені на порозі сенсації: життя на Марсі стає все більш реальним

Нові дані від NASA натякають на те, що під поверхнею Марса можуть ховатися мікроскопічні організми.…

31 секунда ago

«Інвалідний» скандал. Головний прокурор Хмельниччини звільнився, але «по-хитрому»

Вечір 17 жовтня приніс новину з Офісу генпрокурора: Олексій Олійник, головний прокурор Хмельницької області, звільнений…

10 хв. ago

Золото б’є нові рекорди: що коїться на ринку дорогоцінних металів?

Ціна на золото вперше в історії перевищила позначку у 2700 доларів за тройську унцію, і…

18 хв. ago

Заочні штрафи для ухилянтів: уряд посилює правила, “ігнор” обійдеться у 25 тисяч

Український уряд налаштувався на рішучі кроки. До кінця 2024 року планується розіслати до 900 тисяч…

25 хв. ago

Експерт Попенко назвав простий спосіб збільшити пенсії до 10 тисяч гривень

Відомий український експерт у сфері житлово-комунального господарства Олег Попенко пояснив, що робити, щоби збільшити пенсії в…

32 хв. ago

В Україні злетіли ціни на яйця: скільки доведеться заплатити

В Україні підскочили ціни на курячі яйця. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Українські споживачі зіштовхнулися із…

35 хв. ago