Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Навесні як ніколи хочеться урізноманітнити сірі будні та підняти собі настрій будь-яким способом. Тим паче, що для багатьох дівчат манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили манікюр “вицвіла пастель”, цього разу порадуйте себе новим дизайном. Пропонуємо добірку з актуальними трендами.

Нюдовий манікюр – ніжний та універсальний варіант на будь-який випадок, крім того, він підходить як для коротких, так і для довгих нігтів. Для створення елегантного та стриманого образу виберіть тілесний відтінок, що відповідає тону вашої шкіри. Урізноманітнити його можна яскравою точкою біля основи нігтя.

 Фото: instagram.com/1991_kyiv

Також напівпрозорий нюдовий манікюр можна урізноманітнити тваринним принтом (або, як його ще називають, анімалістичним). У 2024 році у тренді – леопардові нігті. Це яскравий та сміливий принт, який може бути виконаний у різних кольорових варіаціях. Леопардовий принт на нігтях можна зробити за допомогою стемпінгу або намалювати від руки.

 Фото: instagram.com/julia_grechun

Також леопардові нігті можна поєднувати з яскравими відтінками гель-лаку. Наприклад, із насиченим зеленим відтінком. А щоб надати манікюру родзинку, зверху нанесіть матовий топ.

 Фото: instagram.com/salon_t.rend

Ще один варіант із тваринним принтом – імітація смужок зебри. Такий дизайн буде гарно поєднуватися з білим та пісочним гель-лаками.

 Фото: instagram.com/safo.nails

Також у тренді соковитий рожевий відтінок та манікюр хром або, як його ще називають, нігті глазурований пончик. Для того, щоб надати нігтям оригінального мерехтіння, можна використовувати спеціальний лак або втирку. Такий дизайн можна урізноманітнити хвилястими лініями.

 Фото: instagram.com/izumrydova_nails

Читайте також: Пастельний френч – тренд манікюру, який буде актуальним весною та літом 2024 року: фото.

Також у тренді французький манікюр із яскравим кінчиком. Як відомо, класичний френч – це позачасовий стиль, при якому кінчики нігтів фарбують у білий колір, а решту нігтя – у рожевий чи тілесний. Але влітку можна поекспериментувати з рожевими, зеленими та жовтими відтінками на кінчику.

 Фото: instagram.com/zadorozhna_nails

Якщо ви не любите занадто химерні дизайни, покрийте нігті білим або молочним відтінком, які завжди виглядають дорого, а влітку ще й гарно поєднуються із засмаглою шкірою. Доповніть дизайн стемпінгом – тобто перенесенням малюнка за допомогою штампу. Найчастіше модниці вибирають листяні чи квіткові візерунки.

 Фото: instagram.com/mak_naills

Ще один стильний дизайн на весну та літо – манікюр із ромашками. Виберіть м’який нюдовий колір як фон, а ромашки зробіть блакитного або синього відтінку із золотистою серцевиною.

 Фото: instagram.com/lak_your_nails

Ще один варіант – манікюр із сухоцвітами. Це висушені живі квіти та листя різних форм, кольорів та розмірів. Їх сушать і вирівнюють спеціальним чином, щоб вони могли щільно прилягати до нігтьової пластини та не заважати у повсякденних справах. Доповнити такий дизайн можна гель-лаком із блискітками та золотистою фольгою.

 Фото: instagram.com/mary_arty_nails

Також ніжний весняний манікюр можна доповнити мармуровим дизайном, який ще називають водним або акварельним, завдяки особливій техніці нанесення гель-лаку на нігтьову пластину за допомогою рідини.

 Фото: instagram.com/p/C56ABefNNbA

Ольга Степанова

Recent Posts

Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях…

28 хв. ago

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

2 години ago

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

3 години ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

3 години ago

Вєрка Сердючка розлютила українців: що трапилося (відео)

Українського співака Андрія Данилка, який виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки, розкритикували українці.  Виявилося,…

3 години ago

Суд РФ заарештував активи німецького банку Deutsche Bank

Під загрозою опинились також банки Unicredit та Commerzbank Арбітражний суд Санкт-Петербурга наклав арешт на російські…

3 години ago