Must-have для теплих днів: який жилет обрати для наймоднішого луку цієї весни

Чи можна уявити собі більш комфортне поєднання в трендах 2024 року, ніж вільний светр або в’язаний жилет і широкі штани в прохолодний весняний день? Дуже складно. Цей стиль нагадує скандинавську філософію моди.

Підготуйтеся до перших по-справжньому теплих днів, освоївши найзручніший і універсальний тренд: штани в поєднанні з футболками, сорочками, речами з довгим рукавом, спідницями та в’язаними жилетами. Разом з Vogue подивимось, які жилети найстильніші цієї весни.

Модний жилет 2024 — фото

  • Високі горловини

Коли ви хочете звільнити руки від важкого одягу, але при цьому захистити шию від холодного вітру, на допомогу приходять жилети з високими горловинами. Ми любимо жилети з прямим коміром, які ідеально поєднуються з сорочками. Окрім класичних однотонних, ми також рекомендуємо яскраві кольори або чорно-білі візерунчасті.

Ідеальне поєднання з сорочкою. Фото: Vogue
  • Застібки

Джемпера та жилети на блискавці дуже популярні в останніх сезонах. Зручний крій полегшує багатошарове одягання, а жилети на блискавці — це ідеальний варіант для активних днів. Дуті жилети з розкльошеними комірами стануть чудовим доповненням до повсякденного вбрання.

Актуально і для прогулянки, і для шопінгу. Фото: Vogue
  • Укорочена довжина

Укорочена довжина завжди підкреслює вишуканість, стиль і креативність. Сині та зелені жилети цієї весни розквітають завдяки рюшам та V-подібним вирізам. Також зауважте, що пастельні образи легко урізноманітнити яскравими червоними тонами.

V-подібний виріз – на піку трендів. Фото: Vogue
  • Рельєфний візерунок

Приталені, різноколірні клаптеві, класичні чорні або симетричний рельєфний трикотаж — ці моделі є чудовими варіантами для колекційного образу. Також їх можна носити під об’ємний тренч або піджак.

Must-have для теплих днів. Фото: Vogue
  • Жилети на ґудзиках

Неодмінний атрибут цього стилю — жилет на ґудзиках. Романтична версія надихає нас на вибір моделі з рюшами або приталеного крою.

Елегантний та стильний лук з жилетом. Фото: Vogue
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

58 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

59 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

1 годину ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago