Названо наймодніші головні убори на осінь 2024

З настанням осені саме час оновити гардероб стильними і практичними головними уборами. Цього сезону дизайнери пропонують безліч варіантів, які не тільки захистять від прохолодного вітру, а й додадуть вашому образу шарму та індивідуальності.

У цій добірці ви знайдете топ-5 наймодніших головних уборів, які допоможуть вам мати стильний вигляд і почуватися комфортно в будь-яку погоду.

Широкополий фетровий капелюх

Класика, яка завжди в моді. Широкополий капелюх із фетру додасть елегантності та витонченості вашому осінньому образу. Він ідеально поєднується як з пальто, так і зі шкіряною курткою, надаючи будь-якому вбранню завершеного вигляду.

скріншот Instagram

Біні з кашеміру

Тепла і м’яка шапка-біні з кашеміру стане вашим незамінним аксесуаром у прохолодні осінні дні. Її можна носити як з повсякденними джинсами і светром, так і з більш формальним вбранням, створюючи стильний і затишний образ.

скріншот Instagram

Шкіряна кепка

Ця кепка з натуральної або еко-шкіри стане яскравим акцентом у вашому гардеробі. Вона додасть нотку зухвалості та сучасності вашому стилю, ідеально підходить для створення міського образу. Шкіряна кепка чудово поєднується з плащами та пальтами.

скріншот Instagram

Берет з декором

Французький берет залишається на піку популярності і в цьому сезоні. Цього року вибирайте моделі з невеликими прикрасами – металевими елементами, вишивкою або аплікацією. Берет стане чудовим доповненням до жіночного вбрання, додавши в образ вишуканості.

скріншот Instagram

В’язана шапка з помпоном

Весела і грайлива в’язана шапка з великим помпоном – ідеальний вибір для прохолодної осені. Цей головний убір додасть вашому образу трохи легкості та грайливості, залишаючись при цьому практичним і теплим. Вона прекрасно підходить для повсякденного стилю і прогулянок на свіжому повітрі.

скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago