Антитренди літа 2024. Які речі краще не носити та чим їх замінити

Літо у самому розпалі, а кругообіг трендів не перестає дарувати нам нові теми для розмов. І хоча деякі літні тенденції ми могли не тільки побачити, а й приміряти – екватор сезону ще не пройдено.

Тому експерти Who What Wear пропонують перебрати свій гардероб, щоб звільнити місце від антитрендових речей. Професіонали показали, чим краще замінити неактуальні моделі, щоб лишатися у тренді цього літа.

Як би суперечливо це не звучало, але літо не обов’язково має означати “сезон фестивалів”. Пір’я, краватки, блиск і бахрома – це завжди цікаві експерименти, але якщо ви шукаєте вбрання, яке витримає випробування часом, краще інвестувати в універсальні речі, які ви зможете носити на постійній основі. Відкрийте для себе розкішний мінімалізм. Прості сорочки, шорти, сукні та спідниці білих, чорних і нейтральних кольорів – поза часом, і ви зможете носити їх і в наступному сезоні.

Подіуми зробили свій внесок, і цього року в тренді джинс. Великі, мішкуваті джинси визначали прохолодну пору року, а джинсові спідниці-максі та довгі шорти зайняли їхнє місце влітку. Однак у 2024 році мова йде не стільки про традиційні мікророзрізи, скільки про “розумніші” альтернативи – джинсові шорти довжиною до коліна, які, безсумнівно, є виграшним фасоном для сезону босоніжок.

Купальники повинні бути практичними, і хоча деякі модниці обожнюють бікіні всіх форм і розмірів, все ж перспектива провести літо, відчуваючи дискомфорт від натертих місць, викликає сумніви. Завдяки культовому бренду Hunza G і певному відродженню “Рятувальників Малібу”, злиті купальники повернулися і стали ще кращими, ніж будь-коли, а в поєднанні зі штанами вони стають ще й боді-комбінезоном.

Продовжуючи тему зручності носіння, зверніть свою увагу на максіспідницю. Довгі джинсові спідниці зараз повсюди, але як тільки погода стає спекотнішою, є можливість змінити їх на щось легше. Спідниці з джерсі, атласу, бавовни, льону та в’язані гачком ідеально підходять для літніх прогулянок містом або для відпочинку на пляжі, і приходять на зміну плісированим міді, які домінували в наших гардеробах ще кілька років тому.

Скромний топ – один з найбільших трендів минулого року, і він не показує жодних ознак уповільнення у 2024-му. Можливо, справа в його універсальності. Адже майка пасуватиме буквально до всього, що є у вашому гардеробі. Лише однотонна футболка або сорочка оверсайз може зрівнятися з невимушеним шармом білого топу та штанів.

Перш ніж відмовитися від в’єтнамок, класичні босоніжки назавжди залишаться фаворитом, але, зважаючи на їхню довговічність, є сенс інвестувати в пару шкіряних босоніжок, які витримають довгу дистанцію, а не будуть швидкою покупкою для відпустки.

Сонцезахисні окуляри – один з небагатьох аксесуарів, який кардинально змінився за останній рік: у 2024 році на перший план виходять все більш трендові фасони. Однак прості, класичні оправи, пасуватимуть до будь-якого образу.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Ірані обрали президента – переміг Масуд Пезешкіян: що про нього відомо

В Ірані у другому турі президентських виборів, які пройшли 5 липня, переміг Масуд Пезешкіан, що обіцяв "відкрити…

3 години ago

Як мати молодший вигляд: універсальні правила макіяжу

З часом змінюється не лише світогляд, досвід та зовнішній вигляд людини, а й підхід до…

3 години ago

Чарівні створіння: учені пояснили, чому собаки пильно дивляться на людей

Люди й собаки тисячоліттями живуть пліч-о-пліч — за цей час вони встигли здобути репутацію найкращих друзів…

3 години ago

За яких умов військовозобов’язаний може відмовитися від проходження ВЛК

В Україні все частіше виникають ситуації, коли призовники стикаються з порушеннями під час проходження військово-лікарської комісії (ВЛК).…

3 години ago

Сильної спеки не буде: субота потішить українців теплом (карта)

У суботу, 6 липня, сильна спека дасть українцям невеликий перепочинок - у більшості областей температура…

3 години ago

Українці з авто можуть не отримати субсидії у липні: кого це торкнеться

Деяким категоріям одержувачів субсидій в Україні з 1 липня не буде автоматично продовжено їхнє призначення. Залежить це…

3 години ago