Більше не в моді: ці три моделі купальників стали антитрендами у сезоні 2024 (фото)

Ось і настало літо, тож саме час приготуватися до пляжного сезону і переглянути свій гардероб. Стильний купальник, як головний пляжний атрибут, повинен бути у кожної модниці. І щоб виглядати на пляжі королевою, потрібно не помилитися з вибором купальника. 

Є три фасони купальних костюмів, які раніше були на вершині популярності, пише today.ua. Однак тепер вони втратили свою актуальність і краще від них відмовитись.

Які купальники стали антитрендами

З чорними контурами

Декілька сезонів поспіль ці яскраві купальники з чорною окантовкою були на піку трендів. Здається, що таке пляжне вбрання було у кожної дівчини. Однак тепер вони втратили свою актуальність і з’явитися на пляжі або біля басейну в такому купальнику поганий тон.

Фото: Pinterest

З написами

Раніше ця модель купальників з великими текстовими принтами та написами брендів мала чи не кожна модниця. Однак у новому сезоні від такого купальника краще відмовитись. Зараз у тренді лаконічність та стриманість, тож купальники-банери брендів краще залишити на дальній полиці шафи.

Фото: Pinterest

З рюшами

Вбрання з рюшами та воланами зараз у тренді, проте це не поширюється на купальники. Такий елемент декору здешевить пляжний образ, тому купальник з рюшами краще залишити вдома. Зараз у моді простіші та скромніші купальники, які підкреслюють фігуру та ноги.

Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Тепер біда не лише від «Шахедів»: у ЗСУ розповіли, чим росіяни дедалі частіше атакують Україну

Російські загарбницькі війська дедалі частіше, крім "Шахедів", використовують дрони невстановленого типу. Але вони часто потрапляють…

1 хв. ago

Київ накриє сильна злива: синоптики зробили прогноз погоди на 6 жовтня

У ніч на 6 жовтня Київ та область накриє сильна злива, яка протримається до вечора.…

4 хв. ago

Затримано голову Хмельницької МСЕК, яка викидала сумки з 500 тис. дол. через вікно

Працівники ДБР затримали керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, яку підозрюють у незаконному збагачені. Напередодні у службових кабінетах і…

11 хв. ago

Вчені розгадали секрет привабливості картини “Дівчина з перловою сережкою”

Вчені виміряли реакцію мозку під час перегляду картини "Дівчина з перловою сережкою" Яна Вермера та…

19 хв. ago

Україна перейшла до повільного відступу: NYT описала ситуацію на фронті

В умовах значної чисельної переваги ворога Україна змушена вдаватися до тактики повільного відступу із запеклими боями,…

21 хв. ago

Світло знову продають по 2,64 грн за кВт, але не для всіх: кому пощастило

З 1 жовтня тариф на електроенергію знизиться з 4,32 до 2,64 грн за 1 кВт*год.…

27 хв. ago