Антитрендові футболки, яких варто позбутися сучасним модницям

Футболки – це справді незамінна річ, тому вони є в гардеробі кожної сучасної жінки. Але не всі вони виглядають стильно, тому можуть зіпсувати навіть наймодніший образ. Стилісти розповіли, яких футболок варто позбутися модницям.

Облягаючі

Футболки, що щільно облягають тіло, давно стали неактуальними. Мало того, вони рідко кому йдуть, підкреслюють всі недоліки фігури та сковують рухи. Зараз у тренді вільніші моделі чи навіть оверсайз. Об’ємні футболки чудово доповнять будь-який образ і виглядатимуть стильно.

Блискітки та стрази

Якийсь час тому футболки з великою кількістю страз були популярними серед модниць. Але в 2024 році, коли головним трендом залишається стриманість, таких моделей потрібно позбутися. Блискітки, паєтки і стрази перевантажують образ і швидко псуються – вже після першого прання можна недорахуватися кількох деталей дизайну. Та й виглядають такі футболки несучасно, тож краще замінити їх на варіанти з простими принтами.

Короткі рукава

Футболки з короткими рукавами виглядають так, ніби жінка одягла футболку на кілька розмірів менше, ніж потрібно. Такий фасон надає недбалий та дешевий вид, тому краще вибирати моделі зі стандартними чи подовженими рукавами. У цьому випадку футболка виглядатиме стильно та ідеально впишеться у будь-який образ.

Написи

Великі принти з різними написами на футболках це справжній антитренд. Такі речі псують образ і роблять його немодним, особливо якщо на них зображені назви відомих брендів або кумедні фрази. Якщо модниця все ж таки хоче носити футболки з текстом, то краще якщо це буде невеликий напис із змістом.

Глибокий виріз

Футболки з глибоким вирізом вже давно стали антитрендовими. Стилісти вважають такі моделі недоречними. Модницям краще вибирати фасон з круглим вирізом, край якого трохи нижче за шию.

Багато кольорів

Барвисті футболки з величезною кількістю кольорів – не найкраща ідея для стильної жінки. Вони виглядають застарілими і можуть зіпсувати навіть найстильніше вбрання. Тому варто зупинитися на одному відтінку, це виглядатиме модно та красиво.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Ольга Степанова

Recent Posts

Смертоносний вітер і цунамі спопелять світ: що станеться, якщо Земля перестане обертатися (відео)

Гіпотетичні сценарії завжди цікавили дослідників, оскільки змушують подивитися на те, що ми знаємо, з іншого…

1 годину ago

Скільки людей буде мобілізовано у 2024 році: нардеп розкрив плани

Командування Збройних сил України та військові на фронті зазначають, що потреба в особовому складі й мобілізації на…

1 годину ago

Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро (фото)

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо знайшов на Майорці (Іспанія) годинник вартістю 65 тисяч євро і відмовився…

2 години ago

Російський генерал наказав обстріляти місто, в якому він народився — Нацполіція

Командувача дальньої авіації повітряно-космічних сил збройних сил Росії генерал-лейтенанта Сергія Кобилаша, який є уродженцем Одеси,…

2 години ago

Скоро заросте лісом: журналіст показав занедбаний залізничний вокзал у Донецьку

Журналіст Денис Казанський опублікував знімки залізничного вокзалу у Донецьку, який перебуває у руїнах. Приміщення тут…

2 години ago

Санаторій “Корал” у Криму отримав мільйони від влади РФ: ЗМІ знайшли слід українських власників – розслідування

У тимчасово окупованому Криму журналісти знайшли "клон" української компанії "Санаторій "Корал", зареєстрованої за законодавством Росії. Власниками компанії є колишня…

2 години ago