Строго та дуже стильно: у якому костюмі Олена Зеленська зустрілася з першою леді Німеччини

У рамках свого візиту до Берліна дружина президента України Олена Зеленська зустрілася з першою леді Німеччини Елькою Бюденбендер. Вона висловила подяку колезі за підтримку, яку її країна надає Україні, зокрема, за участь у коаліції з повернення українських дітей, викрадених Росією.

Докладніше про те, в якому костюмі Олена Зеленська зустрілася з першою леді Німеччини, можна побачити на офіційній сторінці першої леді у мережі Instagram.

“Берлін приймає ще один важливий захід – українсько-німецьку конференцію з питань психічного здоров’я, психосоціальної підтримки та реабілітації. Ця тема мені особливо близька, адже 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення, я ініціювала запуск Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Дякую пані Ельці за особисте запрошення на конференцію, під час якої можемо не лише запозичувати світові напрацювання, а й ділитися власними. Тому що український досвід стійкості є унікальним”, – зазначила Зеленська.

На зустрічі Олена постала у чорному костюмі, що складався з широких штанів та жакету на запах. На грудях була цікава аплікація, а талію вона наголосила чорним поясом-шнурком. Вона також була взута у чорні гострі туфлі. Хвиляста укладка волосся, ніжний макіяж та золоті сережки завершили образ Зеленської.

Бюденбендер була одягнена в костюм смарагдового кольору, що складався також із жакета на запах і брюк-палаццо. Вона скомбінувала вбрання із зеленими туфлями та лаконічними золотими сережками у вухах.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Росії затримали блогера, який критикував військове командування

Російського пропагандиста - "Z-блогера" Єгора Гузенка, відомого як  Тринадцятий, затримано в Новопавловську (Ставропольський край РФ). Офіційна…

1 хв. ago

НАТО розгорне майже 50 бригад додатково для запобігання агресії РФ в Європі

НАТО планує збільшити свої сили на 250 тис. військовослужбовців у відповідь на зростаючу загрозу з боку…

7 хв. ago

Удар по іміджу: Кейт Міддлтон і принц Вільям готують підлянку Меган Маркл

Герцоги Уельські вирішили перенести битву за увагу на територію Меган Маркл — США. Кейт Міддлтон,…

11 хв. ago

Вчені пояснили, чому зараз більше людей виживають під лавинами, ніж десятиліття тому

Вчені кажуть, що зараз більше людей виживають під лавинами, ніж чотири десятиліття тому. Дослідники вивчили…

14 хв. ago

Загадкова смерть комбата, чиї солдати “тримали” Вугледар: у бригаді вперше прокоментували трагедію

У 123 бригаді тероборони ЗСУ вперше прокоментували загибель командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба.  На сторінці…

38 хв. ago

Багато польових командирів: ЦАХАЛ заявив про ліквідацію більше 400 бойовиків «Хезболли»

Під час наземної операції на півдні Лівану ЦАХАЛ заявляє про ліквідацію більш як 400 бойовиків…

41 хв. ago