Які светри будуть модними цієї осені — фото трендових фасонів 2024-2025 року

Перший місяць осені успішно “пролетів”, а це означає, що градус все більше опускається до позначки мінус. Саме час активно підготувати свій утеплений осінньо-зимовий гардероб. Якщо з низом все простіше, то от із верхньою частиною завжди є проблеми. Персональна стилістка Альона Чорновол розповіла, які варіанти верхів будуть в тренді вже цієї осені 2024.

Поло

ПолоФото: instagram.com/chornovol.alyona/

Естетика Tennis Core, як символ нової ери спортивної розкоші, лише набирає обертів. Тому футболки та лонгсліви з комірцем поло з нами надовго. І осінь 2024 року — не виняток.

Класичні джемпери

Класичні джемпериФото: instagram.com/chornovol.alyona/

За її словами, цієї осені не обійтися без класичних джемперів.

“Без них нікуди, це вічна база на осінньо-зимовий період. Кашемір, вʼязка, трикотаж — обирайте фактуру, яка буде виграшною у ваших аутфітах”, — пояснює Альона Чорновол.

Светри з високою горловиною

Светри з високою горловиноюФото: instagram.com/chornovol.alyona/

Також вона рекомендує звернути увагу на светри з високою горловиною, адже вже котрий сезон поспіль вони залишаються з нами.

“Тут два в одному: і ви в тренді, і горло в теплі. Важливий нюанс: особливо актуальний вигляд мають светри з неакуратно/бешкетно викладеною горловиною, не намагайтесь виставити її рівненько”, — зазначила стилістка.

Деконструйовані светри

Деконструйовані светриФото: instagram.com/chornovol.alyona/

Деконструйовані светри з потертостями, потертостями, дірками і розрізами в найнеочікуваніших місцях також будуть актуальними цієї осені. Як пояснює стилістка, носити його можна одягнувши під низ топ/лонгслів чи контрастну, або в тон светра білизну.

Светри з блискавками на горловині

Светри з блискавками на горловиніФото: instagram.com/chornovol.alyona/

Трендовим варіантом на осінь 2024 будуть светри з блискавками на горловині. За словами Альони Чорновол, це універсальна модель, яку можна стилізувати різним чином. Наприклад, застебнути, як светр із високим коміром, або носити розстібнутим, демонструючи нижній шар (футболка, сорочка з краваткою, тільник тощо)

Водолазки

ВодолазкиФото: instagram.com/chornovol.alyona/

Класичні водолазки вже давно поза часом (тобто актуальні завжди), не виняток, за словами стилістки, і осінь 2024 року. За її словами, зараз особливо “смачними” є моделі з незвичним кроєм і цікавими деталями.

Вʼязані футболки

Вʼязані футболкиФото: instagram.com/chornovol.alyona/

Дещо неочікуваний, але актуальний нині елемент осіннього гардероба — в’язані футболки. За словами Альони Чорновол, це не просто зручний варіант, а й теплий, який можна носити з нижнім шаром під кардигани чи жакети.

Кардигани

КардиганиФото: instagram.com/chornovol.alyona/

Ще один актуальний верх на осінь 2024 року — кардиган. За словами Альони Чорновол, у тренді цієї осені різної довжини, обʼєми та фактури, гіперболізовано-подовжені, тонесенькі/коротесенькі із застібкою на один ґудзик.

Дідусевий/бабусин светрФото: instagram.com/chornovol.alyona/

Дідусевий/бабусин светр

Естетика Grandpa/grandma Core залишається з нами. Тож светри, які ви ніби позичили у бабусиній шафі, — в дусі часу, саме час їх носити цієї осені. Але стилістка радить їх поєднувати з протилежними за стилем і настроєм речами (шкіряні брюки, обʼємні джинси, міні-спідниця чи спортивні легінси), щоб “осучаснити” светр з минулого.

Романчук Микола

Recent Posts

У Швеції хочуть заборонити бідність, критики вважають це порушенням прав людини

Уряд Швеції виступив з пропозицією запровадити дев'ятимісячний експериментальний проєкт, який має на меті запровадити заборону…

2 хв. ago

Підвищення податків: Гетманцев готує для бізнесу страшні сюрпризи

2 жовтня закінчився строк подання правок до урядового законопроєкту 11416д про підвищення податків. До нього подали понад…

11 хв. ago

Захоплений Вугледар стане плацдармом для наступу росіян на Запоріжжя

Падіння Вугледара може стати критичною точкою у війні, зокрема для південного напрямку. Військовий експерт Олександр Коваленко…

19 хв. ago

Справа у задоволенні. Учені нарешті з’ясували, чому людям так подобається їсти

Історія Землі налічує понад 4,5 мільярда років і за цей час наша планета встигла стати…

28 хв. ago

Залежна від солярію дівчина несподівано стала абсолютно чорною: що з нею сталося (фото)

Залежна від солярію Меган Блейн з Великої Британії несподівано стала абсолютно чорною. Дівчина не покинула…

37 хв. ago

Водіям готують “сезонне” покарання: яка помилка може обійтися у значну суму

Незабаром в Україні можуть ввести новий сезонний штраф для водіїв, який стосуватиметься використання автомобільних шин.…

45 хв. ago