Стилісти назвали фасони джинсів, які виглядають старомодно у 2024 році

Як відомо, модні тенденції мають певну циклічність – і те, що носили 20, 30 або навіть 40 років тому, згодом знову стає популярним, а попередні тренди виходять із моди. І якщо ви знаєте, які джинси актуальні навесні 2024 року, зверніть увагу на моделі, які виглядають старомодно. Розповідаємо, чому їх варто прибрати на верхню полицю шафи.

Скінні

Декілька років тому в гардеробі кожної модниці можна було знайти одні або навіть кілька варіантів джинсів скінні – вузьких брюк із деніма, що щільно прилягають, з застібкою, бічними швами і кишенями. Однак у 2024 році такий фасон, а також укорочені скінні вийшли з моди, і необхідно вибрати прямі джинси або широкі.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Джинси із завищеною талією

Джеффрі Ампратвум, експерт зі стилю та професор Технологічного інституту моди в Нью-Йорку, у коментарі виданню Best Life зазначив, що джинси з надто завищеною талією можуть зробити вас старшими. Вони порушують природні пропорції та роблять образ більш неохайним.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Джинси-бойфренди

Джинси-бойфренди трохи вільніші, ніж джинси скінні, і створюють невимушений стиль. Однак Йєнія Ернандес Фонсека, стилістка, експертка з розкішної моди та авторка журналу Margo Paige, вважає, що такий фасон пасує лише деяким модницям.

“Давайте подивимося правді у вічі. Дуже небагато людей добре виглядали в джинсах-бойфрендах”, – розповіла вона Best Life. Альтернатива 2024 року – татові джинси. Їх невимушений силует і зручна посадка ідеально контрастують з більш зібраним верхом, наприклад, твідовим або шкіряним піджаком.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Джинси з декором та прикрасами

Також вийшли з моди різні варіанти штанів з різними латками, бахромою, декоративними блискавками, камінням та стразами, малюнками та аплікаціями.

“Надмірно прикрашені джинси старять людей не по роках. Подумайте про яскраві деталі, такі як контрастні ефекти, наприклад, кислотні або мармурові потертості, розрізи та розриви, а також ефектні шви та прикраси зі стразів”, – каже Фонсека.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Капрі

Штани-капрі – це короткі штани, довжиною приблизно до середини гомілки. Капрі вважалися модними у 1950-х та 1960-х роках, а потім були на піку популярності на початку 2000-х. Торік капрі знову повернулися у тренди, проте коли справа стосується стилю, важливий контекст: капрі створюють інший образ на 19-річній моделі, ніж на комусь у віці 60 років. Тому Джеффрі Ампратвум вважає, що джинсів-капрі краще уникати.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Джинси з дірками чи потертостями

Такі джинси – ознака несмаку, тому краще відкласти їх подалі. У 2024 році в тренді простота та однотонний денім – це робить річ універсальною та дозволяє експериментувати з образами.

“Трохи потертостей тут і там – це весело, але надто потерті джинси дуже відволікають. Вибирайте гарну складку, защип або виїмку, щоб створити більш зібраний образ у 2024 році”, – зазначила Фонсека.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago