Важко відвести погляд: 5 стильних прикрас на весну й літо 2024

Є дівчата, які взагалі уникають прикрас. Чому? Бо бояться перенаситити образ деталями. Куди легше зодягнути базовий одяг – і побігти у справах. Дарма ці леді недооцінюють силу аксесуарів: ті здатні будь-який лук змінити з банального на цікавий, той, що підкреслює певні риси характеру власниці.

Готові до експериментів? Ми підготували добірку трендових прикрас, які легко інтегруються у ваш гардероб. 

Бажаєте, щоб кольє було універсальним? Розміри його елементів мають бути дрібними або середнього розміру, але точно не надто масивні. Матеріал – обов’язково благородний. Якщо у вас холодний відтінок шкіри, то робіть ставку на срібло й рожеве золото, а якщо теплий – на лимонне золото.

Це – прикраса, якою варто стилізувати речі з довгими рукавами. Наприклад, водолазку, блузу, лонгслів, теплу сукню чи сорочку. Так ви закцентуєте увагу на тендітних зап’ястях та піднімете свій стиль на новий рівень. Якщо є спокуса додати до образу каблучку, то достатньо буде однієї.

Якщо в одязі у 2024 році зберігається тенденція на мінімалізм, то (як ви, ймовірно, помітили) в прикрасах поступово “пробиваються” в тренди акцентні вироби. Так, мініатюрні пусети дизайнери радять хоч іноді чергувати з великими сережками (як парними, так і моно). Який саме дизайн буде – вирішувати вам. Головне – масивність.

Зараз перли все ще актуальні. І на це є декілька причин. По-перше, вони візуально освіжають обличчя власниці. А по-друге, гармонійно поєднуються з будь-якими фактурами одягу. На що варто звернути увагу? Намистини за розміром мають бути пропорційними до рис обличчя (крупні – для дівчат із більш виразними рисами обличчя та навпаки).

Це – прикраса, яка фіксується спереду за допомогою петлі (що дає можливість на власний розсуд регулювати довжину). Вона чудово підходить для повсякденних образів, адже має лаконічний, ненав’язливий дизайн. Якщо й містить вкраплення, то невеличкі: бісер, квітки, перли тощо.

Ольга Степанова

Recent Posts

Їжте квашену капусту якомога частіше і позбавтеся целюліту: чим ще корисний зимою смаколик

Квашена капуста має унікальний смак та великий вміст вітамінів, які так потрібні організму взимку. Сам…

3 хв. ago

Незручна ситуація. 1,5-метрова “морська змія” двічі шокувала відпочивальників на пляжі (фото)

Інцидент стався на данському острові Борнхольм, де місцеві жителі групою збирали пластикове сміття і натрапили…

15 хв. ago

Окупанти готують удари по енергетиці: ворог має понад тисячу ракет

За словами експерта, з приходом холодної погоди та морозів в Україну, основне завдання окупаційних військ…

24 хв. ago

“Ревізор” відмовився залишатися в номері готелю після перевірки ультрафіолетом: результат шокував

Британець Зак Джонс, який проводить перевірки різноманітних громадських місць на гігієну та комфорт, вирішив зупинитися в готелі…

36 хв. ago

Відмова від бойової повістки: українців застерегли від суворих наслідків

Військовозобов'язані, які мають право на відстрочку від призову за мобілізацією, повинні терміново скористатися цією можливістю,…

45 хв. ago

Заберіть яйця, гриби та м’ясо з води: які продукти не можна мити і чому

Перед вживанням їжі потрібно мити як руки, а й самі продукти. Так, українці пускають під…

56 хв. ago