Важко відвести погляд: 5 стильних прикрас на весну й літо 2024

Є дівчата, які взагалі уникають прикрас. Чому? Бо бояться перенаситити образ деталями. Куди легше зодягнути базовий одяг – і побігти у справах. Дарма ці леді недооцінюють силу аксесуарів: ті здатні будь-який лук змінити з банального на цікавий, той, що підкреслює певні риси характеру власниці.

Готові до експериментів? Ми підготували добірку трендових прикрас, які легко інтегруються у ваш гардероб. 

Бажаєте, щоб кольє було універсальним? Розміри його елементів мають бути дрібними або середнього розміру, але точно не надто масивні. Матеріал – обов’язково благородний. Якщо у вас холодний відтінок шкіри, то робіть ставку на срібло й рожеве золото, а якщо теплий – на лимонне золото.

Це – прикраса, якою варто стилізувати речі з довгими рукавами. Наприклад, водолазку, блузу, лонгслів, теплу сукню чи сорочку. Так ви закцентуєте увагу на тендітних зап’ястях та піднімете свій стиль на новий рівень. Якщо є спокуса додати до образу каблучку, то достатньо буде однієї.

Якщо в одязі у 2024 році зберігається тенденція на мінімалізм, то (як ви, ймовірно, помітили) в прикрасах поступово “пробиваються” в тренди акцентні вироби. Так, мініатюрні пусети дизайнери радять хоч іноді чергувати з великими сережками (як парними, так і моно). Який саме дизайн буде – вирішувати вам. Головне – масивність.

Зараз перли все ще актуальні. І на це є декілька причин. По-перше, вони візуально освіжають обличчя власниці. А по-друге, гармонійно поєднуються з будь-якими фактурами одягу. На що варто звернути увагу? Намистини за розміром мають бути пропорційними до рис обличчя (крупні – для дівчат із більш виразними рисами обличчя та навпаки).

Це – прикраса, яка фіксується спереду за допомогою петлі (що дає можливість на власний розсуд регулювати довжину). Вона чудово підходить для повсякденних образів, адже має лаконічний, ненав’язливий дизайн. Якщо й містить вкраплення, то невеличкі: бісер, квітки, перли тощо.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

3 хв. ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

7 хв. ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

21 хв. ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

22 хв. ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

24 хв. ago

Відключення будуть на добу: Укренерго запровадило нові графіки подачі світла у п’ятницю

У зв'язку з постійним обстрілом української енергосистеми російськими окупантами, українцям залишається лише звикати до нових…

26 хв. ago