Як пофарбувати волосся після 45 років, щоб бути в тренді

У сучасному світі багато жінок після 45 років продовжують дбати про свій зовнішній вигляд і слідують за модними тенденціями. Одним з основних аспектів їх образу є колір волосся, який може відображати їх стиль та індивідуальність, пише Експерт.

Отже, як пофарбувати волосся після 45 років, щоб бути в тренді?

  1. Натуральні тони: Багато жінок після 45 років віддають перевагу натуральним тонам волосся, таким як шатен, світлий каштан або рудий. Ці відтінки додають образу здорового та природного вигляду.
  2. Балаяж та омбре: Техніки балаяж і омбре дозволяють створити природний та гармонійний перехід від коренів до кінчиків волосся, надаючи йому об’єм та глибину. Ці методи фарбування підходять для будь-якого віку та типу волосся.
  3. Сріблясті та медові відтінки: Для жінок, які хочуть додати яскравості своєму образу, можна розглянути фарбування волосся в сріблясті або медові відтінки. Ці кольори додають світла та виразності обличчю.
  4. Сірий колір волосся: Сірий колір волосся став популярним трендом серед жінок будь-якого віку. Він може бути представлений як в чистому вигляді, так і у поєднанні з іншими відтінками, що додає образу стильності та сучасності.
  5. Відтінки шампанського та рожевого золота: Ці відтінки надають волоссю свіжий та молодіжний вигляд. Вони освітлюють обличчя та створюють ефект ніжності.

Незалежно від вибраного кольору, важливо пам’ятати про правильний догляд за волоссям після фарбування, щоб зберегти його здоров’я та красу. Також, краще довірити фарбування професіоналам, які допоможуть вибрати відтінок, що найкраще підійде саме вам.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

3 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago