Захисникам за 3,6 млн грн покажуть міст Кличка: дані тендери у Prozorro

Комунальне підприємство «Київський центр розвитку туризму» 2 квітня 2024 року проведе аукціон, на якому обере туристичну компанію для організації екскурсій для захисників та захисниць, а також членів їх сімей. Це фінансуватиметься коштом столичної програми з підтримки військовослужбовців. Загалом на 3,6 млн грн організують 370 екскурсій за 6 програмами. Про це стало відомо з оголошення у Prozorro від 25 березня.

На кожній екскурсії може бути від 15 до 32 учасників. Формат першого заходу – це автобусний тур з відвідуванням пам’яток Києва з екскурсоводом. 

Орієнтовний маршрут цієї зустрічі може складатися з огляду національного музею історії України, національних заповідників «Києво-Печерська лавра» та «Софія Київська», відвідуванням Михайлівського Золотоверхого собору, музею «Золоті ворота», «Музею становлення української нації» та парку «Володимирська гірка», який межує з пішохідним мостом, який ще називають «мостом Кличка».

Захисники можуть відвідати міст Кличка. Фото – Київ Цифровий

Під час цього заходу запланований комплексний обід. На території кожної пам’ятки у гостей буде до 20 хвилин вільного часу. Після закінчення екскурсії всіх учасників повернуть до точки збору.

Друга програма зустрічі може бути присвячена пішій екскурсії Києвом для дітей. Наступний захід – піші екскурсії для дорослих. Також у планах «Київського центру розвитку туризму» організувати проведення арттерапії для дорослих із застосування різних технік.

Ще один захід присвятять пішим квест-екскурсіям столицею для різних вікових категорій. На останок організують екскурсії до національного комплексу «Експоцентр України».

«Учасники мають врахувати, що вартість послуги на 1 особу заходу становить не більше 330 грн», – йдеться в умовах до організації екскурсій.

Ольга Степанова

Recent Posts

Повне скасування кримінальної відповідальності: у Раді готують новий закон для мобілізованих

У Верховній Раді активно обговорюється законопроект, спрямований на суттєве пом'якшення відповідальності за самовільне залишення військової частини (СЗЧ).…

5 хв. ago

Сотні повісток і десятки штрафів на день: ТЦК восени вмикають “турбо режим”

Юрист Роман Симутін поділився думками про можливі штрафи для військовозобов'язаних, наголосивши, що, хоча поточна ситуація може здатися…

14 хв. ago

Пенсії різко пішли на спад: хоч би на їжу вистачило, а не те щоб на комуналку

Пенсійний фонд України завершив виплату пенсій за вересень, виплативши загалом 62,9 млрд грн. Ця сума…

22 хв. ago

Мобілізація чоловіків старше 50 років: за яких умов звільнять від призову

Чоловіки віком від 50 до 60 років відтепер будуть мобілізовані лише в разі отримання  окремого…

33 хв. ago

Дельфіни вміють посміхатися і роблять це доволі часто, – нове дослідження

Дельфіни мають репутацію чи не найрозумніших тварин на Землі після людей. Це проявляється зокрема і в…

42 хв. ago

Новий суперфуд: як смачно приготувати цвітну капусту

Останніми роками цвітна капуста здобула кулінарну славу як альтернатива рису та іншим гарнірам. З неї…

57 хв. ago