Продають пляшку кока-коли, виробленої під Києвом в момент початку війни

На одному з українських маркетплейсів виставлена на продаж пляшечка Кока-коли, яку виготовили просто в момент початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Сумний сувенір можна придбати за 777 гривень, а його власник проживає в Одеській області. Зовні це звичайна пляшка – її не відкривали, виглядає, як нова, а дата і час виробництва проставлені на пластику.

Оголошення про продаж пам’ятної півлітрової пляшки Інформатор розшукав на одному з популярних українських маркетплейсів. Його автор, Андрій, мешкає на Одещині, втім, сувенір готовий надіслати поштою в будь-який регіон країни.

“Coca-Cola виготовлена в день початку повномасштабного вторгнення на територію України. Дата виготовлення 24/02/2022 о 5:12 у Київській області”, – зазначено в описі до лоту.

Судячи зі світлини, пляшечку не відкривали, вона має вигляд, ніби щойно зійшла з конвейерної стрічки. На пластику під кришкою проставлена дата виробництва і час – саме в цей момент ворожі ракети вперше вдарили по території України. А за деякий час постраждав і сам завод, де випустили пляшечку – його довелося відновлювати.

Власник готовий розстатися з сувеніром за 777 гривень. Враховуючи, що нині пляшка коли об’ємом 0,5л у магазинах коштує приблизно 25-26 грн, винахідливий спритник завищив ціну “за дату” майже у 30 разів.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

В Україні відновлено бронювання працівників від мобілізації: що вирішив Кабмін

Кабмін ініціював аудит підприємств, які отримали статус критично важливих, щоб перевірити обґрунтованість бронювання працівників. Ревізія триватиме…

3 хв. ago

У керівників МСЕК не зможуть конфіскувати майно – Павлущик

Керівникам МСЕК, які потрапили у корупційні скандали з килимами грошей і величезною кількістю елітного майна…

12 хв. ago

Трамп назвав чотири слова, якими б зупиняв Путіна від нападу на Україну

Ексочільник Сполучених Штатів Америки та кандидат у президенти США Дональд Трамп вкотре заявив, що РФ ніколи не напала…

20 хв. ago

Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження

Держава вирішила розширити повноваження податкової служби, і тепер громадяни можуть зіткнутися з серйозними наслідками за…

29 хв. ago

Схожі на помаранчевий мішок: рибалки дістали з моря колонію дивовижних істот

Рибалки витягнули з моря колонію дивовижних істот, які зовні схожі на мішок помаранчевого кольору. Вони оселилися під плавучим…

38 хв. ago

Китайські хакери могли зламати телефон Трампа: цікаві подробиці

Хакери з Китаю могли отримати доступ до телефонів, якими користувалися кандидат у президенти США Дональд…

46 хв. ago