Продають пляшку кока-коли, виробленої під Києвом в момент початку війни

На одному з українських маркетплейсів виставлена на продаж пляшечка Кока-коли, яку виготовили просто в момент початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Сумний сувенір можна придбати за 777 гривень, а його власник проживає в Одеській області. Зовні це звичайна пляшка – її не відкривали, виглядає, як нова, а дата і час виробництва проставлені на пластику.

Оголошення про продаж пам’ятної півлітрової пляшки Інформатор розшукав на одному з популярних українських маркетплейсів. Його автор, Андрій, мешкає на Одещині, втім, сувенір готовий надіслати поштою в будь-який регіон країни.

“Coca-Cola виготовлена в день початку повномасштабного вторгнення на територію України. Дата виготовлення 24/02/2022 о 5:12 у Київській області”, – зазначено в описі до лоту.

Судячи зі світлини, пляшечку не відкривали, вона має вигляд, ніби щойно зійшла з конвейерної стрічки. На пластику під кришкою проставлена дата виробництва і час – саме в цей момент ворожі ракети вперше вдарили по території України. А за деякий час постраждав і сам завод, де випустили пляшечку – його довелося відновлювати.

Власник готовий розстатися з сувеніром за 777 гривень. Враховуючи, що нині пляшка коли об’ємом 0,5л у магазинах коштує приблизно 25-26 грн, винахідливий спритник завищив ціну “за дату” майже у 30 разів.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Мобілізацію значно посилять: чи будуть працівники ТЦК проникати в житло

В Україні посилюють мобілізацію - заходи оповіщення подекуди виходять за межі закону. Як це сталося у Харкові.…

3 хв. ago

Процес розвалу Росії вже запущений, – військовий експерт

Процес розвалу Росії вже запущений. Про це в коментарі 24 Каналу сказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі…

15 хв. ago

Кияни переконані, що їх труять: що відбувається у столиці

У 2024 році у столиці значно почастішали випадки погіршення стану атмосферного повітря. На думку киян, значно…

24 хв. ago

Як ваш мозок змінюється з роками, крок за кроком

Мозок постійно змінюється протягом життя. У перші роки ці трансформації більш помітні, адже вони охоплюють…

33 хв. ago

Пари замовляють агента ФБР, щоб стежив за ними перед відпусткою: для чого

Пари, які шукають ідеальну відпустку, можуть заплатити, щоб за ними стежив слідчий ФБР. Він слідкуватиме…

42 хв. ago

Штраф від ТЦК: що необхідно знати військовозобов’язаним

Якщо ви порушили правила військового обліку або законодавство про мобілізацію, вам можуть накласти адміністративний штраф.…

53 хв. ago