Вхід в укриття не для всіх?! Престижний готель у Києві спровокував скандал

Готель Raddison Blu, що у Києві, не дозволяє скористатися укриттям під час повітряної тривоги людям, які не є його клієнтами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Катерина Смачило, яка намагалася знайти укриття в готелі у той час як у Києві зранку 25 березня лунали вибухи.

Як розповіла Катерина у коментарі виданню «Главком», вона спинила автівку біля готелю під час повітряної тривоги і забігла до готелю в надії зайти в укриття. Однак працівники на рецепції їй відмовили. «На прохання підказати де в готелі укриття, мені на рецепції повідомили, що укриття у них винятково для гостей готелю», – розповіла Катерина і додала, що не стала продовжувати дискусію і побігла до іншого укриття, бо було страшно через загрозу балістики. Однак потім повернулася, викликала поліцію і залишила скаргу.

На своїй сторінці у Facebook Raddison Blu опублікував пояснення політики готелю: «коли укриття переповнене, пріоритет мають гості». Проте, чи було укриття переповнене сьогодні, готель у соцмережі не уточнив.

Окрім того, Катерина опублікувала особисте листування, вірогідно, з менеджером соцмережі готелю, який запропонував зателефонувати і все пояснити у телефонному режимі, але Катерина відмовилася від спілкування.

«Главком» звернувся до готелю через Facebook задля отримання коментаря. Але на момент публікації новини відповідь ще не надійшла.

Нагадаємо, в Україні станом на 10:28 пролунав сигнал тривоги. Одразу після оголошення сигналу тривоги о 10:29 пролунали потужні вибухи. За попередньою інформацією шість вибухів пролунали в межах Київщини. Ворог ймовірно вдарив модернізованими ракетами «Онікс-М» з Криму.

За повідомленням мера Віталія Кличка, через балістичний удар по Києву 25 березня постраждали вже 10 людей. Розбір завалів продовжується. «Уже 10 постраждалих у Печерському районі столиці. Двоє з них були госпіталізовані», – розповів він.

Ольга Степанова

Recent Posts

Пенсія у 63 роки: що потрібно знати про терміни звернення за виплатами

Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…

4 хв. ago

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

16 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

23 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

25 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

37 хв. ago

Король Чарльз змінює харчові звички: в обідньому меню з’явилося авокадо

Король Великої Британії Чарльз III, відомий своїм щільним графіком і звичкою пропускати обід, почав вносити…

38 хв. ago