Кияни кидали машини та бігли в укриття, а евакуаторники Кличка спритно “крали” автівки

Останніми днями вся країна все частіше потерпає від ракетних ударів терористичних військ Росії. Багато людей розуміють, що від звуків тривоги до вибухів можуть минути лічені хвилини. Тому перелякані люди намагаються якнайшвидше дістатися безпечних місць.

Натомість, як звернув увагу журналіст Влад Сидоренко у своєму телеграм-каналі “Свободний”, цим майстерно користуються евакуаторники.

Евакуатор, скріншот: YouTube

“Сьогодні в центрі Києва люди стали свідками абсолютно приголомшливої ​​історії. Значить, звучить сирена та починає працювати ППО, лунають вибухи. Машини зупиняються, люди вибігають і біжать до укриття. Тим часом, поки люди шукали прихистку, столичні евакуатори починають швидко забирати кинуті машини, щоб встигнути якнайбільше відвезти на штрафмайданчики. Скільки вже я писав про ці евакуатори, про цей схематоз… але ж мер у нас… як би це сказати… не пробиваємий”, – обурюється журналіст.

Також кияни вже неодноразово звертали увагу на те, що шалений бізнес міської влади наче знущається над людьми під час повітряної тривоги.

Евакуатор. Фото: Youtube

“Взагалі, звичайно, зізнаюся вам… про бандитизм у Києві, який очолює один дуже відомий своєю патологічною жадібністю боксер, і чия штаб-квартира розташована у КМДА та Міськраді, я вже втомився писати, до чого в правоохоронні органи зокрема. Я не знаю, що має статися, щоб Віталіка нарешті посадили. Мені здається, що якщо він займеться людожерством прямо на Хрещатику, йому все одно нічого не буде. Чому? Загадка. Але сьогоднішня ситуація в центрі з цими евакуаторами… звичайно, навіть мене вразила. Які ж ви виродки, все-таки, рідкісні”, – резюмував Влад Сидоренко.

Ольга Степанова

Recent Posts

Масштабна корупція у Держмитслужбі: керівні посади намагалися купити за 1,7 млн доларів

Спільними зусиллями НАБУ та САП вдалося припинити спробу призначити на керівні посади в митних органах…

1 хв. ago

Меган Маркл закінчила зйомки свого нового шоу для Netflix

42-річна Меган Маркл закінчила зйомки свого нового шоу на Netflix, що "прославляє радість кулінарії, садівництва,…

5 хв. ago

“Негативний досвід”: через 2 роки війни ЗСУ почали воювати гірше, ніж на початку

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що українці стали воювати гірше, ніж на початку…

6 хв. ago

Блокпост прибрали, але кошмарити людей продовжать: реакція ТЦК на бунт людей у Ворохті

Блокпост у Ворохті на Івано-Франківщині, через який місцеві жителі напали на військових, демонтовано. При цьому перевірки…

20 хв. ago

У Німеччині невідомі обстріляли штаб-квартиру партії Шольца

За кілька тижнів до земельних виборів у Саксонії невідомі обстріляли штаб-квартиру Соціал-демократичної партії (СДПН) у…

25 хв. ago

Кличко вирішив віддати під забудову торговельними центрами заповідну зону Голосієва

Сьогодні, 4 липня, депутати Київради продовжили дію договорів оренди трьох ділянок у Голосіївському районі. Таке…

26 хв. ago