Масова бійка на Хрещатику: шибайголову затримували просто у натовпі біля Білого наливу

Ввечері у неділю, 23 червня 2024 року, на Хрещатику у Києві сталася масова бійка. Учасниками стали гості закладу “Білий налив”, що через дорогу від ЦУМу, а втихомирити найбільш запеклих порушників заледве змогли патрулі поліції, що прибули на місце. Зрештою, чоловіка, який спровокував бійку, затримали, його притягнули до відповідальності за дрібне хуліганство.

Про чергову бійку поряд з “Білим наливом”, закладом, що позиціонує себе, як “сидрерія” у середмісті Києва, розповіли столичні пабліки. Судячи з відео, що виклали у соцмережі відвідувачі закладу, агресію почав проявляти один з молодиків, явно у стані сп’яніння. На записі зафіксовано вже фінальну стадію конфлікту, коли прибула поліція, втім, з контексту зрозуміло, що бійка тривала певний час.

“24-річний місцевий мешканець вчора ввечері, перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, почав чіплятись до інших відвідувачів кафе та провокував конфлікт. Правоохоронці припинили протиправні дії правопорушника та доставили його до Печерського управління поліції”, – повідомили у поліції Києва.

Зазначається, що порушника притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 173 Кодексу про адмінправопорушення (“дрібне хуліганство”). Відповідальність згідно санкції статті – до 15 діб адмінарешту. Додамо, що вже вкотре майданчиком для масових з’ясувань стосунків стає саме “Білий налив” – дешеве, а тому одне з найпопулярніших місць відпочинку молоді у середмісті.

Ольга Степанова

Recent Posts

Безробітні можуть отримати від 8 тисяч гривень в місяць: які умови

Безробітні українці можуть приєднатися до громадських робіт. Оплата на таких роботах складає не менше 8…

3 секунди ago

Зміниться до невпізнання: вчені показали, що станеться з нашою планетою за мільярди років

Земля не завжди мала такий вигляд, як зараз, і моделювання показує, наскільки сильно змінилася планета через…

3 хв. ago

Як на оригінальному фото: житель Ірландії сфотографував Лох-Несське чудовисько

Житель Ірландії Дін Бітті заявив, що сфотографував Лох-Несське чудовисько під час відпочинку на місцевому озері…

21 хв. ago

Чекати ще не довго: коли в Україну прийде справжня осінь і стане прохолодніше

Першими похолодання в Україні відчули жителі західних областей – там уже знизилася температура повітря і почалися дощі.…

23 хв. ago

Автомобілі навчили здавати п’яних водіїв у поліцію: втекти не вийде

Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які мають відношення до керування автомобілем, або навіть…

32 хв. ago

У Байдена нема стратегії перемоги України: Конгрес вимагає чіткого плану

Команда президента США Джо Байдена фактично відмовляється від своїх обіцянок підтримувати Україну до перемоги та не має…

36 хв. ago