Води по коліно: у Києві пройшла сильна злива з грозою, вулиці затопило (відео)

В Україні після аномально спекотних тижнів погода стабілізувалася і навіть пройшли дощі. Водночас, у Києві це створило деякі проблеми. Кадри з сильною зливою були опубліковані в Telegram-каналі “Труха Україна”.

У другій половині дня понеділка, 22 липня, у столиці раптово почалися гроза і дощ. Злива була настільки сильною, що заполонила дороги міста великою водою.

Автори публікації стверджують, що в деяких районах Києва води вже по коліно і це продемонстровано на роликах, які з’явилися в мережі. Люди переходять проїжджі частини повністю промоклі і ніг практично не видно через велике скупчення води. Автори поста стверджують, що проблема пов’язана зі зливостоками.

Напередодні в Київській міській державній адміністрації попереджали киян і гостей столиці про те, що до кінця доби в місті очікуються грози. У зв’язку з цим фахівці рекомендують громадянам уникати перебування поруч із рекламними щитами, лініями електропередач, великими деревами тощо. Те саме стосується паркування автомобілів.

“Варто щільно закрити вікна будинків, прибрати з незасклених балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні”, — ідеться в повідомленні.

Перед цим синоптикиня Наталка Діденко попереджала, що в Києві може пройти грозовий дощ, проте більша частина понеділка має бути без опадів. Тиждень загалом мине без особливих змін і лише в четвер варто очікувати похолодання в північних регіонах.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

39 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

40 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

42 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

52 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

54 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

56 хв. ago