НП на зіплайні в Києві: у мережі показали момент обриву троса (відео)

У мережі показали момент обриву троса під час інциденту на зіплайні в Києві 21 липня 2024 року. Про це повідомляє столичний телеграм-канал.

На короткому відео видно, як трос обривається та майже на середину річки падає людина, яку досі не знайшли рятувальники. За словами очевидців, усе сталося надто швидко.

21 липня обірвався трос зіплайну в Києві, який веде через Дніпро. У той момент на ньому перебувала людина, яка також упала у воду. На місце прибули водолази, які почали пошуки постраждалого. До ночі продовжувалися пошуки, проте знайти людину так і не вдалося. Пошуки продовжаться вже на світанку.

В Офісі генерального прокурора визнали мертвим чоловіка, який упав із зіплайну в столиці. За даними слідства, роботу канатної дороги намагалися зупинити ще у 2021 році, оскільки визнали її небезпечною. Після нещасного випадку було розпочато розслідування.

“Насправді показання різних свідків дуже різняться. Тому рятувальники спочатку відпрацювали зараз точки, де ймовірно саме під тросом він міг упасти. Зараз ідуть далі за течією, більше під міст працюють”, — говорив речник Державної служби з надзвичайних ситуацій Павло Петров.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago