У Києві під час війни хочуть відремонтувати дитячий садок за 220 мільйонів гривень

У Дарницькому районі Києва збираються капітально відремонтувати дитячий садок № 799, який розташовується на вулиці Степана Олійника. На це з бюджету планується витратити понад 220 мільйонів гривень.

Термін завершення ремонтних робіт – 25 грудня 2025 року. Про це стало відомо із опублікованого на сайті електронної системи публічних закупівель Prozorro тендеру.

Так, управління освіти Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації шукає підрядника, який проведе капітальний ремонт дитячого садка № 799 (вул. Степана Олійника, 10). Вартість робіт оцінюється у 220 297 168 гривень.

Аукціон пройде 3 червня поточного року і за його результатами буде визначено переможця, з яким укладуть договір на проведення капітального ремонту.

За умовами договору, підрядник має провести підготовчі роботи, серед яких демонтаж покриттів підлоги, даху, дрібних металоконструкцій, трубопроводу, сантехніки тощо.

Після цього, планується утеплити будівлю, встановити нові вікна та двері, зробити внутрішнє оздоблення приміщень. Стелі, стіни та підлоги будуть капітально відремонтовані.

У садку змонтують нову систему опалення, вентиляцію, автоматичну систему пожежної сигналізації та водопровід. Тут також буде повністю замінено проводку, сантехніку та меблі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

3 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

8 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

15 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

25 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

26 хв. ago

Тепло і сонце перед вихідними: прогноз погоди на 20 вересня потішить українців (карта)

У п'ятницю, 20 вересня, в Україні очікується спокійна, тепла і сонячна погода. Практично по всій…

31 хв. ago