У Києві до серпня частково обмежать рух Північним мостом: що відомо

У Києві до 21 серпня буде частково обмежено рух Північним мостом через ремонт покриття. Про це повідомили у Київській міській держадміністрації з посиланням на КК “Київавтодор”.

“Із 12:00 21 червня до 00:00 10 серпня частково обмежать рух транспорту на Північному мосту через річку Дніпро. Зокрема, у зв’язку з поточним ремонтом рух обмежать у першій та частково другій смугах у напрямку з лівого на правий берег Дніпра”, – йдеться у повідомленні.  

Водіїв просить враховувати обмеження під час планування маршруту.

Проблеми з мостами в Києві

Нагадаємо, учора у Києві стався черговий інцидент із дорожньою інфраструктурою. Цього разу обвалилася частина конструкцій Повітрофлотського шляхопроводу. Як повідомляють очевидці в соціальних мережах, на дорогу, що проходить під мостом внизу, впала частина тротуару.

У Київській міській держадміністрації згодом попередили, що через обвал конструкції рух під шляхопроводом перекрито (стик вулиць Борщагівської та Жилянської). Через подію було призупинено рух трамваїв №№ 1, 3 та рух авто вздовж трамвайної лінії. 

Пізно увечері 19 червня міська влада повідомила, що рух автотранспорту вулицею Борщагівською під Повітрофлотським шляхопроводом повністю відновлено. 

Роботи з розчищення автошляху та трамвайних ліній, що здійснювали рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби “Київська служба порятунку”, повністю завершені.

Трамваї № 1, 3 почали курсувати вже сьогодні вранці.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як каратимуть військовозобов’язаних, які не забрали з пошти повістки

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки відправлятимуть повістки чоловікам від 18 до 60 років поштою…

4 години ago

Нідерланди можуть відправити Україні перші F-16, – міністр оборони

Нідерланди незабаром можуть відправити в Україну перші винищувачі F-16, оскільки необхідну для експорту ліцензію вже отримано.…

4 години ago

Сльози Роналду: Португалія обіграла Словенію на Євро-2024. Франція вийшла в 1/4 завдяки автоголу

Збірна Франції пройшла до чвертьфіналу Євро-2024 завдяки автоголу Яна Вертонгена. До всього іншого, футболістам французької збірної на…

4 години ago

Як заснути в нестерпну спеку: корисні лайфгаки

Напевно, цього літа особливо погано спиться вночі через спеку та духоту. Хочеться засунути голову в…

4 години ago

П’яні танці Кім Кардаш’ян на дні народження сестри потрапили на відео

Телесімейство Кардаш'ян-Дженнер відзначило 40-річчя Хлої. Вечірка пройшла у ковбойському стилі. Ресторан у Лос-Анджелесі був декорований під салун,…

4 години ago

Популярні курорти Туреччини різко почали втрачати туристів: навіть місцеві їдуть в Єгипет

Не секрет, що Туреччина – це популярний туристичний напрям серед українців. Однак останнім часом курорти на берегах…

4 години ago