Кістки і закривавлений хвіст: маги з багатоповерхівки лякають сусідів у Києві

У Дніпровському районі Києва звичайний багатоповерховий будинок перетворився на центр містичної напруги. Місцеві жителі живуть у страху через моторошні ритуали, які, схоже, проводить хтось із сусідів. На загальному балконі почали з’являтися справжні ритуальні знаки: кістки тварин, шкаралупа від яєць, насіння маку, і це далеко не межа. Останнім “хітом” стали закривавлений хвіст бика, примотаний до дверної ручки, і голки, застромлені у нього. Здавалося б, це сцена з фільму жахів, але вона відбувається у звичайній київській багатоповерхівці.

Жителі дому у відчаї і намагаються самотужки вирахувати, хто стоїть за цими “ритуалами”. Telegram-канал “Труха Київ” повідомив про ситуацію, яка швидко набула резонансу. Люди вважають, що це робота деяких сусідів, які таким чином виражають своє незадоволення діями ОСББ.

Чаклунство чи протест?

Місцеві висунули цікаву версію: вони вважають, що “чорна магія” з’явилася як відповідь на рішення ОСББ збирати кошти на купівлю генератора. Ті, хто відмовився здавати гроші, тепер, ймовірно, вдаються до жорстоких ритуалів, аби залякати представників об’єднання. Однак за їх відмову вже було винесено рішення про примусове стягнення коштів через суд.

“Деякі сусіди не захотіли здавати гроші на генератор, і ось ми отримуємо такі “ритуальні” відповіді. Це не просто неповага — це справжнє тероризування магією. Люди просто бояться виходити на балкон,” — йдеться в обговореннях у чатах домоволодіння.

У соцмережі дуже бурхливо відреагували на цю новину. Одні почали писати в коментарях, що це справді може бути “давня магічна практика”:

Інші ж засумнівалися в тому, що представники ОСББ мають право подавати до суду на мешканців, які відмовилися здати кошти на купівлю генератора та назвали це “дурницею”:

Романчук Микола

Recent Posts

“Люди не витягнуть”: тариф на електроенергію планують підняти, — нардеп

В Україні можуть підняти тарифи на електроенергію як для населення, так і для бізнесу. Про це 15…

2 хв. ago

У ВР заявили, що мобілізація йде не так, як треба: які заходи зараз впроваджують

Секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко в інтерв'ю 24…

11 хв. ago

Позбавити громадянства тих, хто виїхав: що пропонують зробити із чоловіками

Українські чоловіки, які втекли за кордон чи уникають служби у Збройних Силах України, можуть стикнутися…

20 хв. ago

Суд арештував низку активів олігарха-втікача Боголюбова (список)

На низку активів олігарха і президента Єврейської громади м. Дніпро Геннадія Боголюбова накладено арешти в межах кримінального…

28 хв. ago

У Китаї домашні тварини «ходять на роботу» у спеціальні кафе: деталі популярного тренду

У Китаї домашніх улюбленців можна відправити у кафе для тварин «заробляти їжу», поки їхні власники…

37 хв. ago

Розкішні готелі та елітні авто: поляки обурені українськими ухилянтами

Глава Міноборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш висловив невдоволення через поведінку молодих українців, які перебувають у країні. Зокрема, він…

46 хв. ago