Віталій Кличко повечеряв у рибному ресторані з найдорожчою шаурмою у Києві

Міський голова Києва Віталій Кличко зустрів вечір п’ятниці, 12 липня, у фешенебельному столичному ресторані Not Only Fish на Великій Васильківській. Автівку з кортежа мера, позашляховик Toyota Sequoya, зафіксували неподалік від входу. Ресторан, що обрав для вечері Кличко, є одним з модних місць “тусовки”, не зважаючи на війну та обмеження у логістиці продуктів, він і досі пропонує набір страв зі свіжою рибою та морепродуктами – у Києві такі заклади можна перелічити на пальцях.

Автівку з кортежа Віталія Кличко помітив під рестораном журналіст Сергій Грішин, і виклав відео у своєму Telegram-каналі. Це Toyota Sequoya, всього у кортежі міського голови таких – три. Авто запарковане на віддалі від ресторану, а всередині, судячи з відео, на господаря чекає водій.

Сам заклад, що обрав для вечері Віталій Кличко, є паназійською “Меккою” для грошовитих киян. На сторінці ресторану в Instagram вказано, що у закладі діє дрес-код, а його частими гостями є світська левиця і телеведуча Катерина Осадча, кінопродюсерка Ірина Горова, столичний шоумен Андрій Джеджула, співак Арсен Мірзоян тощо.

Цікаве й меню. Це паназійський рибний ресторан, тож головний акцент тут – на ролах (звичайна Філадельфія з вугрем та соусом місо-маракуйя коштує 570 грн, рол татакі з креветкою, лососем та гребінцем – 800 грн) та рибних стравах. З найцікавішого – тунець з авокадо і кремом з васабі (770 грн), котлети з крабом та трюфельним пюре (1400 грн), осетр з понзу соусом (810 грн).

З салатів найцікавіший – з вугром, авокадо та кускусом (570 грн), більш демократична ціна на Грецький (540 грн) чи фреш-салат з лососем і кав’яром тобіко (490 грн). Для естетів є ще шаурма з крабом та креветками (1450 грн – напевно, найдорожча шаурма у Києві) та м’ясо Кобе (2100 грн за 100 грамів).

Найдорожче коштують пательня морепродуктів з соусом том-ям (3700 грн) та качка по-пекінськи (3600 грн). Зважаючи на цінову політику закладу, середній чек тут складе 3-3,5 тис грн зі столика – якщо, звісно, не замовляти крабову шаурму: тоді точно буде дорожче.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

51 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

53 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

54 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago