Моторошне видовище: у Києві на пустирі виявили десятки урн із прахом людей

Днями в Подільському районі столиці на одному з пустирів люди виявили залізні урни для кремації, усередині яких знаходився прах покійних. Кожен контейнер був підписаний і покладений у поліетиленовий пакет.

Загалом на пустирі було виявлено десятки урн і це не на жарт стривожило місцевих жителів. На місце події було викликано наряд поліції. Про це повідомили у Телеграм-каналі “Київ оперативний”.

Наразі відомо, що на вулиці Сирецькій перехожі натрапили на страшну знахідку. Так, на одному з пустирів виявили коробки і пакети, усередині яких лежали похоронні урни з прахом спалених у крематорії тіл небіжчиків.

Варто зазначити, що на урнах є гравіювання із зазначенням імен і прізвища покійних, а також їхніх дат народження і смерті.

Загалом на пустирі було виявлено 36 урн із прахом покійних.

Небайдужі громадяни звернулися до поліції та викликали на місце події правоохоронців.

Як виявилося, пустир обстежили і тут справді було знайдено 36 похоронних урн із ймовірним прахом померлих людей. Про це повідомляє сайт “ТСН” із посиланням на власні джерела у правоохоронних оранах.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 297 КК України: “Наруга над могилою, іншим місцем поховання, над тілом (останками, прахом) померлого або над урною з прахом померлого, а також незаконне заволодіння тілом (останками, прахом) померлого, урною з прахом померлого, предметами, які перебувають на (у) могилі, в іншому місці поховання, на тілі (останках, праху) померлого”.

Тривають першочергові слідчі дії, встановлюються всі обставини та особи, причетні до вчинення цього правопорушення.

Ольга Степанова

Recent Posts

Готуйтеся вивертати кишені: податкова отримала доступ до всіх рахунків українців

З 30 вересня Державна податкова служба почне отримувати дані щодо стану рахунків громадян України від податкових органів…

5 хв. ago

Укрпошта отримала 70 тисяч повісток з QR-кодами та підписами ТЦК: кому розішлють

Міністерство оборони України за допомогою Реєстру військовозобов'язаних сформувало 70 тисяч повісток, переданих Укрпошті для оповіщення…

14 хв. ago

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

32 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

43 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

52 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

1 годину ago