У Києві чоловік “захопив” оглядове колесо: чим усе закінчилося і чого вимагав

У Києві сталося загадкова НП, чоловік “осідлав” оглядове колесо у Парку партизанської слави. Подія сталася вчора у Дарницькому районі столиці. Чоловік заліз на верхівку непрацюючого “чортового колеса” і щось незрозуміле вигукував, а потім повзав по металевих конструкціях колеса вверх та вниз.

Як пишуть у Мережі: “давав концерт”. Шоковані відвідувачі парку викликали на місце поліцейських та медиків, бо у будь-який момент “верхолаз” міг впасти додолу та розбитися, висота цього оглядового колеса понад 26 метрів, а чоловік вилазив навіть на його верхню частину.

У патрульній поліції Києва розповіли, що 9 жовтня на спецлінію 112 звернулися громадяни, які побачили чоловіка на колесі огляду в Парку партизанської слави.

“Патрульні прибули на місце, спробували вмовити чоловіка злізти. Останній на контакт не йшов. Сказав, що буде говорити тільки з близькими йому людьми. Інспектори викликали на місце рятувальників та швидку. Також вдалося зв’язатися з родичами громадянина. Останні оперативно прибули на місце та вимовили чоловіка злізти. Від допомоги медиків чоловік категорично відмовився. Під особисте зобов’язання, рідні забрали чоловіка додому”, – розповіли ТСН.ua у патрульній поліції Києва.

Причини, які призвели до такої поведінки чоловіка, залишилися невідомими, які і вік чоловіка – у поліції не розголошують цієї інформації. Але щоб піднятися на таку висоту по металевих конструкціях потрібно мати дуже добру фізичну підготовку, а ще не боятися висоти.

Коломієць Надія

Recent Posts

Мобілізація вчителів: хто втрачає право на відстрочку

Виявляється, що далеко не кожен чоловік-педагог має право на відстрочку від мобілізації. Заступник міністра освіти…

4 хв. ago

Кадиров шантажує Путіна та оголосив кровну помсту його “гаманцю” – це може перерости в новий бунт в Росії

Глава Чечні Рамзан Кадиров оголосив кровну помсту сенатору від Дагестану Сулейману Керімову, а також депутатам…

16 хв. ago

Ураганом у Флориді до будинку принесло живого крокодила: відео

Після повені, викликаної у Флориді ураганом Мілтон, американець повернувся додому і з подивом виявив у…

25 хв. ago

РФ перекинула на Курський напрямок близько 50 тисяч своїх військових, — Сирський

Командування РФ перекинуло в Курську область близько 50 тисяч своїх військових. Про це в документальному…

35 хв. ago

З українців за закриття деяких рахунків вимагають значну частку коштів: в НБУ попередили

Деякі українці стикаються з вимогою сплатити банку значну частку коштів при примусовому закритті рахунків - це пов'язано…

44 хв. ago

Що готує мобілізація тим, хто не оновив дані: у ТЦК вирішили не “церемонитися”

Для інтерв'ю виданню «Главред» заступник начальника сектору мобілізації та оборони Сумського обласного ТЦК та СП полковник Сергій…

52 хв. ago