Обмаль пацієнтів: під Києвом продають таємні VIP-клініки для мешканців Козина й Конча-Заспи

Під Києвом продають декілька медичних установ. Вартість “елітна”, так саме, як і клієнтура закладів – 6-7 мільйонів доларів. Розташування кожної наближене до пацієнтів: у Конча-Заспі, та поряд з Крюківщиною на захід від Жулян. Прямо про причини продажу VIP-клінік ріелтори не пишуть, та можна припустити, що це пов’язане з від’їздом грошовитих клієнтів з колишніх місць проживання у заміських котеджах.

Оголошення про продаж кількох елітних заміських клінік Інформатор розшукав на сайтах, що спеціалізуються з продажу нерухомості у столиці. Йдеться про один із медцентрів, що розташовані просто на території Конча-Заспи. В оголошенні вказано, що продають фасадну споруду площею 3 тис. кв.м, яка складається з 5 поверхів та містить укриття.

У самій Конча-Заспі є лише один медкомплекс, що перебуває на території навчально-тренувальної бази “Динамо”. Він під опис не підходить, оскільки має менше поверхів, та й загалом “не вийшов” площею. Але в сусідньому селищі Козин є клініка Viva, ймовірно, йдеться саме про неї (будівля має схожі параметри). У оголошенні вказана також ціна закладу – 7 млн доларів.

Ще одну клініку VIP-рівня продають за містом, неподалік від Вишеньок, Крюківщини та Софіївської Борщагівки. Точну локацію ріелтор не вказував, ймовірно, щоб не видавати розташування клініки – судячи зі світлин, вона має невеликі розміри, свіжий елітний ремонт, оздоблена винятково імпортними меблями та обладнана за останнім словом техніки.

Як зазначено в оголошенні, клініка має 7 палат і кухню, крім того, обладнана операційним блоком на 120 кв.м з  кімнатою для перев’язок. Також є система безперервного живлення до 30 хвилин та генератор. Території у 16 соток достатньо для прогулянки пацієнтів, є власна парковка.

“Нова швейцарська лабораторія, повністю оснащена операційна всім необхідним медичним німецьким обладнанням”, – вихваляють ріелтори клініку.

Зазначимо, що вартість елітної VIP-клініки на декілька сотень квадратних метрів власники встановили лише на 1 млн доларів меншу, за величезну будівлю у 3 тисячі “квадратів”. Ймовірно, йдеться про дійсно дороге обладнання всередині. Про причину, з якої продаються обидві клініки, автори оголошень не пишуть. Але відомо, що діючі прибуткові бізнеси продаються дуже рідко – відтак, можна зробити припущення, що в елітних заміських поселеннях поменшало грошовитих клієнтів, готових платити за VIP-сервіс та лікування.

Коломієць Надія

Recent Posts

Зіткнулися 28 авто: у США сталася найбільша аварія в історії перегонів (відео)

У США під час етапу чемпіонату NASCAR сталася масштабна аварія. У ній зіткнулися одразу 28…

8 хв. ago

Не допомогли з дружиною: українець влаштував погром у приймальні Мінсоцполітики (відео)

32-річний уродженець Волинської області розгромив приймальню громадян Міністерства соціальної політики України. Деталями та кадрами з місця подій…

16 хв. ago

Лукашенко люто відповів нардепу Дунді, який закликав ввести ЗСУ до Білорусі

Слова нардепа Олега Дунди, який висловив думку про необхідність перенесення військових дій на територію Білорусі, неабияк…

27 хв. ago

Генпрокурор звільнив свого ексзаступника Вербицького з органів прокуратури

Офіс генерального прокурора завершив службове розслідування стосовно ексзаступника генпрокурора Дмитра Вербицького. Його результати скеровано до…

34 хв. ago

Мовних патрулів не буде: на гучну ініціативу немає грошей

Івано-Франківська міська рада не виділяє грошей на мовні патрулі, самі патрулі не запрацювали. Про це…

36 хв. ago

Прийняв за сміття. Працівник музею в Нідерландах випадково викинув артоб’єкт

У скляному ліфті Художнього музею Ліссера, Нідерланди, було виставлено артоб'єкт художника Александра Лаве під назвою «Всі…

44 хв. ago