Обмаль пацієнтів: під Києвом продають таємні VIP-клініки для мешканців Козина й Конча-Заспи

Під Києвом продають декілька медичних установ. Вартість “елітна”, так саме, як і клієнтура закладів – 6-7 мільйонів доларів. Розташування кожної наближене до пацієнтів: у Конча-Заспі, та поряд з Крюківщиною на захід від Жулян. Прямо про причини продажу VIP-клінік ріелтори не пишуть, та можна припустити, що це пов’язане з від’їздом грошовитих клієнтів з колишніх місць проживання у заміських котеджах.

Оголошення про продаж кількох елітних заміських клінік Інформатор розшукав на сайтах, що спеціалізуються з продажу нерухомості у столиці. Йдеться про один із медцентрів, що розташовані просто на території Конча-Заспи. В оголошенні вказано, що продають фасадну споруду площею 3 тис. кв.м, яка складається з 5 поверхів та містить укриття.

У самій Конча-Заспі є лише один медкомплекс, що перебуває на території навчально-тренувальної бази “Динамо”. Він під опис не підходить, оскільки має менше поверхів, та й загалом “не вийшов” площею. Але в сусідньому селищі Козин є клініка Viva, ймовірно, йдеться саме про неї (будівля має схожі параметри). У оголошенні вказана також ціна закладу – 7 млн доларів.

Ще одну клініку VIP-рівня продають за містом, неподалік від Вишеньок, Крюківщини та Софіївської Борщагівки. Точну локацію ріелтор не вказував, ймовірно, щоб не видавати розташування клініки – судячи зі світлин, вона має невеликі розміри, свіжий елітний ремонт, оздоблена винятково імпортними меблями та обладнана за останнім словом техніки.

Як зазначено в оголошенні, клініка має 7 палат і кухню, крім того, обладнана операційним блоком на 120 кв.м з  кімнатою для перев’язок. Також є система безперервного живлення до 30 хвилин та генератор. Території у 16 соток достатньо для прогулянки пацієнтів, є власна парковка.

“Нова швейцарська лабораторія, повністю оснащена операційна всім необхідним медичним німецьким обладнанням”, – вихваляють ріелтори клініку.

Зазначимо, що вартість елітної VIP-клініки на декілька сотень квадратних метрів власники встановили лише на 1 млн доларів меншу, за величезну будівлю у 3 тисячі “квадратів”. Ймовірно, йдеться про дійсно дороге обладнання всередині. Про причину, з якої продаються обидві клініки, автори оголошень не пишуть. Але відомо, що діючі прибуткові бізнеси продаються дуже рідко – відтак, можна зробити припущення, що в елітних заміських поселеннях поменшало грошовитих клієнтів, готових платити за VIP-сервіс та лікування.

Коломієць Надія

Recent Posts

Кремль пропонує план закінчення війни в Україні: Лавров оголосив цілий список пунктів

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Кремль пропонує життєздатний план завершення війни в Україні. Про…

49 хв. ago

Нардепи вирішили масово витрусити кишені людей: до Ради внесли закон про заочні штрафи від ТЦК

ВР пропонує спростити умови для накладення заочних штрафів від ТЦК, — про це свідчить законопроект під номером…

57 хв. ago

Жорстоке вбивство мера в Мексиці: наркокартель відрізав йому голову

У Мексиці триває жорстоке насильство, пов’язане з наркокартелями. Одним з останніх трагічних випадків стало жорстоке…

1 годину ago

У ВР, не добираючи слів, накинулись на Умєрова і процес мобілізації, який він організував

В Міноборони відмовляються демобілізувати чоловіків, які були мобілізовані до війська у 18-25 років, повідомив нардеп…

1 годину ago

Мітинг на кордоні: польські фермери заблокують пункт пропуску «Медика»

З 8 жовтня польські фермери розпочали масштабний мітинг, який триватиме до 31 грудня, у вигляді…

1 годину ago

Синоптики дали прогноз: якою буде зима в Україні цього року

Зима 2024 року в Україні, за попередніми прогнозами, обіцяє бути м'якою, з переважанням теплих днів,…

1 годину ago