Поліція затримала чоловіка, який напав на дружину військового у Києві

Правоохоронці затримали одного з чоловіків, який причетний до нападу на дружину військового та волонтерку Наталю в Оболонському районі Києва. Зловмисник разом із своїм напарником ображав жінку, яка відмовилася спілкуватися мовою країни-окупанта РФ.

Як повідомила пресслужба столичної поліції, підозрюваному загрожує до чотирьох років позбавлення волі. 

«Поліцейські з’ясували, що у підземному переході на території Оболонського району столиці до потерпілої почали чіплятись чоловіки. Незнайомці агресивно себе поводили та нецензурно висловлювались у бік потерпілої. Дівчина зафіксувала зухвалі дії порушників на телефон», – розповіли в поліції.

Правоохоронці зв’язались з потерпілою та запросили її до райуправління поліції, де вона надала свідчення щодо обставин події, а за цим фактом розпочали кримінальне провадження.

Як зазначили у пресслужбі Київської міської прокуратури, одним із учасників конфлікту виявився 73-річний мешканець столичного Печерська, який торгує на Куренівському ринку. Свою вину чоловік не визнає і стверджує, що на відео не він і ніякого конфлікту з дівчиною не пам’ятає через свій поважний вік. За фактом хуліганства йому повідомили про підозру. Місцезнаходження іншого учасника події ще встановлюється.

Як повідомлялося, у Києві біля зупинки електрички «Куренівка» двоє чоловіків накинулися на волонтерку з нецензурною лайкою, вони викрикували антиукраїнські вислови та погрожували жінці. За словами жінки, 2 червня, після прощання з парамедикинею Іриною Цибух на Майдані Незалежності та волонтерських справ, вона пішки йшла додому від зупинки міської електрички «Куренівка». При виході з підземного переходу двоє чоловіків почали звертатися до неї в фамільярному та вульгарному тоні російською мовою.

Наталя відповіла, що не розуміє російської, чоловік продовжив спілкуватися з нею із використанням нецензурної лексики. Жінка дістала телефон і почала знімати те, що відбувалося. «Я вимагала віддати телефон. Мені вдалося декілька разів проїхатися по пиці «смугастого». Він втратив рівновагу і впав. Я отримала від когось з них удари по ногах. Зате вдалося вирвати свій телефон. У моменті, коли я піднімалась, друг «смугастого» з розмаху влупив мені долонею ляпаса по окулярах та носі», – розповіла жінка.

Вона додає, що поки виходила з «підземки» саме чекала на дзвінок чоловіка після його повернення з позицій. «Люди, які проходили повз і проїжджали машинами, ніяк не відреагували. Прошу допомогти мені знайти цих істот. Є здогадка, що вони працюють на блошиному ринку на Почайні. Я повинна бути останньою жінкою, на яку вони напали», – наголосила Наталя.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вілл Сміт під час зйомок “Людей у ​​чорному” потужно пукав: зірок довелося евакуювати

Всесвітньо відомий голлівудський режисер, який керував зйомками культового фільму "Люди в чорному" Баррі Зонненфельд розповів…

6 хв. ago

Пенсіонери про це не знали: як можна збільшити виплати на старості років

Пенсійна система України нині зазнає труднощів із наданням громадянам достатньої фінансової підтримки на пенсії, і…

15 хв. ago

Рішення прийнято: у Раді підтримали броню за гроші, які будуть правила

Заступник міністра економіки Віталій Кіндратів оголосив, що рішення про впровадження економічного бронювання в Україні вже…

23 хв. ago

Податок на пенсію в Україні: пенсіонерам пояснили, за що вони можуть не платити

В Україні доходи фізичних осіб оподатковуються надбавкою на доходи, які становлять 15% від доходів, що…

35 хв. ago

Українців тепер без їхнього відома виписують із квартир: як не стати бездомним

Раніше виписати людину з квартири чи будинку без її відома чи згоди було неможливо, а…

44 хв. ago

Учений намагався зупинити передчасне старіння і помер у 28 років: який вигляд він мав (фото)

Італійський вчений Семмі Бассо, який вивчав рідкісну хворобу прогерію, що спричиняє передчасне старіння, від якої…

52 хв. ago