Падіння уламків ракети РФ у Києві: кількість постраждалих знову збільшилася

У Києві за оновленими даними кількість постраждалих через сьогоднішню російську ракетну атаку й падіння уламків ворожої цілі збільшилася вже до 6 людей. Перед тим було відомо про п’ятьох постраждалих.

За словами мера столиці Віталія Кличка, медики розповіли, що серед постраждалих у будинку в Оболонському районі міста, куди влучили уламки ракети:

  • 4 жінки,
  • дівчинка 11 років,
  • 1 чоловік.

Одну літню жінку госпіталізували. Всім іншим – надали допомогу на місці”, – додав він.

Мер уточнив, що усі постраждалі – з гострою реакцією на стрес.

Ракетний удар РФ по Києву 30 червня

Раніше повідомлялося, що у неділю ввечері у Києві, а також у північних областях, була оголошена повітряна тривога через ракетну загрозу. Після цього в командуванні Повітряних сил ЗСУ попередили про, ймовірно, крилату ракету, яка летіла в бік столиці. Згодом представники влади Києва повідомили про роботу протиповітряної оборони в Київській області.

Пізніше мер столиці Кличко розповів, що в місті в Оболонський район вирушили екстрені служби. Як з’ясувалося, уламки збитої ракети пошкодили багатоповерхівку. Спочатку було відомо про двох потерпілих.

В поліції Київської області розповіли, що внаслідок падіння уламків ракети в одному з населених пунктів регіону є постраждалі, також пошкоджені будівлі.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, що російські загарбники своєю сьогоднішньою атакою на Київ намагалася розвідати методи і засоби, аби вразити столицю.

Ольга Степанова

Recent Posts

Готуйтеся вивертати кишені: податкова отримала доступ до всіх рахунків українців

З 30 вересня Державна податкова служба почне отримувати дані щодо стану рахунків громадян України від податкових органів…

3 хв. ago

Укрпошта отримала 70 тисяч повісток з QR-кодами та підписами ТЦК: кому розішлють

Міністерство оборони України за допомогою Реєстру військовозобов'язаних сформувало 70 тисяч повісток, переданих Укрпошті для оповіщення…

12 хв. ago

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

30 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

41 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

50 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

1 годину ago