Site icon Експерт

Як смачно приготувати червону рибу на вечерю: рецепт за 20 хвилин в духовці

Якщо хочеться приготувати ситну та вишукану вечерю, використайте червону рибу. Їїї можна дуже смачно запекти в духовці. Для соковитості додайте кружечки апельсину.

Ідея приготування запечених стейків з червоною рибою на вечерю опублікована на сторінці фудблогерки viktoria.panasiuk в Instagram.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Стейки з рибки миємо та просушуємо паперовим рушничком.

2. Гострим ножем вирізати внутрішню частину з кісточкою.

3. Відділити одну сторону риби від шкіри, сформувати медальйон і зафіксувати ниткою.

4. Для маринаду поєднати соєвий соус з медом, апельсиновим соком та приправою.

5. Форму для запікання змастити оливковою олією, викласти медальйони, щедро просочити їх маринадом за допомогою гілочки розмарину і посолити за смаком.

6. Зверху на кожен медальйон викласти дольку апельсину, додати гілочки розмарину та ягоди журавлини.

7. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Читати повну версію