Site icon Експерт

Улюблені страви Камали Гарріс і Дональда Трампа

Рецепти улюбленихстрав кандидатів у президенти в США Камали Гарріс та Дональда Трампа сподобаються всім прихильникам індійської й американської кухні. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради. 

Демократка Камала Гарріс любить гостру індійську страву під назвою “масала доса”, це млинці з начинкою, їх і приготуємо. 

Масала доса для Гарріс 

Вам знадобиться:

Для млинців:

Для начинки: 

Як готувати:

Беремо і змішуємо сухі інгредієнти, крім карі. Додаємо яйце і вливаємо в центр малими порціями воду, розмішуємо до однорідності, тісто має бути по консистенції як кефір. Тепер додаємо карі. Відставляємо тісто на 1 годину, нехай “наполягає”.

Чистимо і ставимо варити картоплю, за бажання можна додати гарбуз. На сковорідку всипаємо гірчицю в зернах і злегка обсмажуємо, під кінець вона почне “стріляти”, тож накриваємо кришкою. Вливаємо масло і додаємо терту моркву, обсмажуємо. 

Варену картоплю можна потовкти в пюре, а можна порізати на кубики, і додаємо до моркви, приправляємо спеціями. Протушкуємо ще кілька хвилин, щоб усе просочилося спеціями. Начинка готова.

Тепер смажимо млинці – на розігріту сковорідку вливаємо олію.
Ложкою викладаємо тісто на середину і розмазуємо, щоб утворилися тонкі млинці – робимо це швидко, поки тісто не схопилася. Смажимо з обох боків до золотистого кольору.

Готові млинці накриваємо кухонним рушником або фольгою, щоб були м’якими. На готові млинці викладаємо начинку від середини до краю і накриваємо другою половинкою. Так робимо з кожним млинцем. Подаємо з гострим соусом.

Порада: якщо у вас немає відповідного борошна, то можна змолоти в кавомолці рис та сочевицю.

Слойки з яйцем і беконом для Трампа

Кандидат від республіканців Дональд Трамп любить фастфуд, а снідає яєчнею з беконом. З такої нагоди приготуємо оригінальні слойки з яйцем і беконом на сніданок!

Вам знадобиться:

Як готувати:

Розігрійте духовку до 180°C. Змастіть 2 формочки для мафінів вершковим маслом. Розріжте листкове тісто на 2 квадрати та викладіть у формочки таким чином, щоб кути звисали з боків на поверхню. Змастіть тісто діжонською гірчицею.

Слайсами бекону обгорніть тісто, утворивши кільце. Розбийте яйця в заглибину всередині бекону, зберігаючи жовток цілим. Випікайте слойки в духовці, поки листкове тісто не підрум’яниться, приблизно 25 хвилин.

Дістаньте готові корзинки з духовки, приправте сіллю, перцем і посипте зеленню.

Порада: заздалегідь дістаньте тісто з морозильника, щоб воно розм’якшилося і розморозилося.

Читати повну версію